Ancora - Door Weer en Wind - CD+DVD

Aanbiedingsprijs € 9,95 Normale prijs € 15,95
Direct leverbaar
Artikelnr
CDDVD17510

Het derde album van Ancora, opvolger van het succesvolle debuut Vrij Als De Wind uit 2013 en van Voorbij De Horizon uit 2015. Ook dit nieuwe album bevat weer een dvd met een complete, kwalitatief zeer hoogstaande, muziekspecial waarin alle liedjes zijn verwerkt. Ancora schrijft daarmee wereldwijd geschiedenis, want nog nooit presteerde een artiest het om bij elk album een volle muziekspecial te voegen. Het nieuwe album Door Weer en Wind bevat uiteraard het aanstekelijke, vooraf als single verschenen nummer Op Het Leven. Het gevarieerde album telt 12 nieuwe tracks

Bij aankoop van dit product ontvangt u 4 spaarpunt(en)!

Meer informatie
Release Datum 9 sep. 2016
EAN 8717472642936
Gegevensdrager CD+DVD
Artiesten Ancora
Genre Nederlandstalig
Tracklist
Tracklist zowel voor CD en DVD
Op Het Leven
Vliegende Hollander
Dansen In De Storm
Vertellen Dromen De Waarheid
Helden Van Caledonia
Santa Maria 1492
Jaren
Wie Heeft Er Zin Mee Uit Varen Te Gaan
Downeaster Alexa
Dronken (Van De Liefde)
Vrijheid
Dorpscafé
 

Ancora - Door Weer en Wind - CD+DVD


Het derde album van Ancora, opvolger van het succesvolle debuut Vrij Als De Wind uit 2013 en van Voorbij De Horizon uit 2015. Ook dit nieuwe album bevat weer een dvd met een complete, kwalitatief zeer hoogstaande, muziekspecial waarin alle liedjes zijn verwerkt. Ancora schrijft daarmee wereldwijd geschiedenis, want nog nooit presteerde een artiest het om bij elk album een volle muziekspecial te voegen. Het nieuwe album Door Weer en Wind bevat uiteraard het aanstekelijke, vooraf als single verschenen nummer Op Het Leven. Het gevarieerde album telt 12 nieuwe tracks en is opgenomen met het vrijwel hetzelfde team, dat verantwoordelijk was voor de voorgangers. Dus met teksten van o.a. Jan en Louis Keizer en met Edwin van Hoevelaak als producer. Waar Ancora is, zijn zeilschepen, kusten, havens, zee en strand nooit ver weg en ook dit keer vormen die ingrediënten vanzelfsprekend de hoofdmoot.

Met hun aanstekelijke mix van Shanty, Irish folk en pop, de sterke teksten, de stevige, harmonieuze zangpartijen en de karakteristieke volle sound heeft Ancora een geheel eigen plek veroverd in de Nederlandse muziekwereld.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ancora - Door Weer en Wind - CD+DVD
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!