CORONA UPDATE
Nieuwe openingstijden.
Winkel geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag (9.00 - 17:00 uur) met inachtneming van de RIVM-maatregelen.
Uw online bestelling wordt gewoon iedere werkdag verstuurd!

Bernhard - Schavuit van Oranje - De complete serie op 4DVD`s

€ 14,95
Direct leverbaar
Artikelnr
4DVDTV9781

Bij aankoop van dit product ontvangt u 6 spaarpunt(en)!

Meer informatie
Release Datum 1 jan. 2010
EAN 8713545210101
Gegevensdrager 4DVD
Tracklist
Bernhard - Schavuit van Oranje is een vierdelige serie over meer dan alleen het turbulente leven van een prins-gemaal. Het is een meeslepend drama over een man die zich probeert te ontworstelen aan een keurslijf, die zijn eigen weg zoekt en diepe crisissen moet overleven om erachter te komen wat Ware Liefde werkelijk betekent.
Binnen de Koninklijke familie is er eigenlijk geen spraakmakender figuur te bedenken dan Prins Bernhard. Of het nu gaat om Greet Hofmans, buitenechtelijke affaires en dochters, of Lockheed, er zijn vele schandalen in zijn leven geweest. Tegelijkertijd was - en is - Prins Bernhard een geliefd figuur, die door velen als oorlogsheld op handen gedragen wordt. Een man van extremen.
In vier delen vertelt Bernhard het verhaal van zijn leven. Niet alleen aan de kijker, maar vooral ook aan prinses Maxima. Zij zal straks immers als koningin naast Willem-Alexander eenzelfde positie innemen als Bernhard. Uit hun gesprekken en discussies blijkt hoezeer zij verschillen, maar ook hoezeer zij hetzelfde zijn. Voor Maxima is dat soms erg confronterend.
Het verhaal sleept ons vanaf Soestdijk onder meer langs het Duitse Reckenwalde, Berlijn, Londen, Argentinie en Canada. Het schetst een tijdsbeeld van de wereld van de jaren dertig van de twintigste eeuw tot het begin van de eenentwintigste eeuw.
Deel 1 De Prins
Deel 2: De Held
Deel3: De Crisis
Deel 4: De Val

Bernhard - Schavuit van Oranje - De complete serie op 4DVD`s

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bernhard - Schavuit van Oranje - De complete serie op 4DVD`s
Uw waardering