Tino Martin - Het Concert Van Mijn Dromen XL - Live in Ziggo Dome - 2DVD

Tino Martin - Het Concert Van Mijn Dromen XL - Live in Ziggo Dome - 2DVD

Meuk - Hard Voor Weinig - CD

Meuk - Hard Voor Weinig - CD

Tino Martin - Het Concert Van Mijn Dromen XL - Live in Ziggo Dome - 2CD

€ 15,95
Direct leverbaar
Artikelnr
2CD19446

Bij aankoop van dit product ontvangt u 6 spaarpunt(en)!

Artiesten Tino Martin
Gegevensdrager 2CD
EAN 8718456069121
Release datum 20-10-2017
Tracklist CD 1 Later Als Ik Groter Ben  Dat Ik Je Zo Zou Missen, Duet Met Gin Dutch  Window Of Hope, Duet Met The New Gospel Sensation  Jij Bent Het Leven Voor Mij Ruth Jacott Medley  Toch Zal Ik Altijd Aan Je Denken Mijn Vriend / Ga Nu Maar Weg De Gevierde Man Hou Me Vast Mijn Droom Doe Wat Je Wil Ik Draai Er Niet Omheen, New Timeless CD 2 Samen Zijn / Jij Liet Me Vallen  Blijf Bij Mij Hazes Medley  Het Is Goed Zo Een Wereld Zonder Jou, Duet Met Glennis Grace  This Is The Moment  All The Woman I Need  Ik Leef Mijn Droom  Laat Me Leven, Duet Met Gerard Joling  Lionel Richie Medley  Boyz II Men Medley 

Tino Martin - Het Concert Van Mijn Dromen XL - Live in Ziggo Dome - 2CD


Tino Martin gaf zaterdag 10 juni een uitverkochte show in de Ziggo Dome voor 17.000 bezoekers. Het was de grootste show uit de carrière van de zanger. Naast vuurwerk, dansers en confetti was er een waanzinnig gospelkoor en had hij gast-artiesten als Gerard Joling, Glennis Grace, Gin Dutch en New Timeless op het podium in Amsterdam. Na vorig jaar een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall te hebben gegeven, maakte hij een jaar later de stap naar de Ziggo Dome, door fans al omgedoopt in de ’Tino Dome’. En met succes, want de show was helemaal uitverkocht.

Tino Martin: Het lijkt misschien een logische vervolgstap… van concertzaal, naar de HMH en vervolgens naar de Ziggo Dome. Zo voelde het echter zeker niet voor mij! Nog steeds ben ik compleet verbaasd en vooral ontroerd dat er maar liefst 17.000 fans speciaal voor mij naar de Ziggo Dome zijn gekomen. Wat een geweldige, magische avond. Een fantastisch publiek vanaf de allereerste minuut, een prachtige show met special effects en overgetelijke gastoptredens. Maar ook hele mooie ‘kleine’ en persoonlijke momenten. 
Ik wens jullie heel veel kijk- en luisterplezier met deze mooie registratie van ‘Het concert van mijn dromen XL’ vanuit de Ziggo (Tino) Dome.

Liefs Tino

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tino Martin - Het Concert Van Mijn Dromen XL - Live in Ziggo Dome - 2CD
Uw waardering