De winkel is weer te bezoeken d.m.v. een tijdslot volgens de RIVM-maatregelen, bel ons voor een afspraak -  Uw bestelling wordt iedere werkdag verstuurd!

 
Vragen over uw bestelling of een bestelling plaatsen en afhalen bij de winkel, app ons op 06-23875536 - Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

Daniel Boone - 12 avonturen - 4DVD

€ 10,95
Direct leverbaar
Artikelnr
4DVD1035

Daniel Boone - 12 avonturen - 4DVD

Bij aankoop van dit product ontvangt u 4 spaarpunt(en)!

Meer informatie
Release Datum 1 jan. 2011
EAN 8713053550348
Gegevensdrager 4DVD
Genre(s) Avontuur
Film/serie Serie
Speelduur 600 minuten
Taal Engels
Ondertitels Nederlands
Audio 2.0 Dolby Digital
Kijkwijzer Vanaf 12
Tracklist
Daniel Boone was een jager en een pionier in het jonge Amerika. Hij wordt nog steeds gezien als één van de volkshelden uit dat tijdperk. Daniel was 1 van de in totaal elf kinderen. Zijn vader emigreerde in 1713 vanuit Engeland en trouwde in 1720 een emigrante uit Wales. De Boones woondenvlakbij een aantal Indiaanse nederzettingen waar ze het goed mee konden vinden. Daniel leerde zeer veel van de Indianen, zo ontstonden ook de eerste legendes. In 1775 maakt Daniel als escorte en gids voor een karavaan pioniers zijn naam. De trip van Carolina naar Kentucky, waar de pioniers wilde gaan wonen is gevaarlijk en de indianen, de huidige bewoners, verzetten zich tegen hun komst. Echter, Daniel vond in 1769 de weg door de Cumberland Gap, waarmee definitief een route werd geopend om het land enorm uit te breiden. Daniel Boone woont met zijn vrouw Rebecca, dochter Jemima en zoon Israel op een open plek in het bos. Andere hoofdfiguren zijn de indiaan Mingo en de jager/handelaar Cincinnatus. In het echt had Boone tien kinderen, en was Jemima niet van hem. Hij zou haar wel geaccepteerd hebben als zijnde een eigen kind.
My name is Rawls
The old man and the cave
The trek
The tortoise and the hare
Empire of the west
The peace tree
The thanksgiving story
The Aaron Burr story
The first Beau
Cry of gold
The Christmas story

Daniel Boone - 12 avonturen - 4DVD

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Daniel Boone - 12 avonturen - 4DVD
Uw waardering