Daniel Lohues - Electrisch Live - 2LP

€ 25,95
Direct leverbaar
Artikelnr
099727171262

Daniël Lohues brengt op 10 mei een live-elpee uit.  Ook gaat hij in mei op clubtour langs verschillende Nederlandse poppodia. Daar zal hij met z’n vijfkoppige, elektrische band een greep doen uit de bandnummers die te vinden zijn in zijn omvangrijke oeuvre van de afgelopen vijfentwintig jaar. Kaarten zijn inmiddels verkrijgbaar via de zalen.  De live-elpee is afgelopen najaar opgenomen tijdens de succesvolle clubtour met de band.  Lohues: “Het waren magische R&R avonden en het leek me te gek om dat vast te leggen op een live-album“.  De band bestaat naast Daniël (gitaar en zang) uit Bernard Gepken (gitaar), Reyer Zwart (bas), Bram Hakkens (drums) en Ferry Lagendijk (toetsen). 

Bij aankoop van dit product ontvangt u 10 spaarpunt(en)!

Meer informatie
Release Datum 10 mei 2019
EAN 8712629972713
Gegevensdrager 2LP
Artiesten Daniel Lohues
Genre Nederlandstalig
Tracklist

Volle maone
Kwelt
Prachtig mooie dag
Ik haal mij 'n hond op
Van hier tot Tokyo
Allennig moe'j 't ook kunnen
t Giet zoas 't giet
Naor huus
Gao weg
Ja boeh
Hoe kan dat nou?
Nie veur spek & bonen
Ze benn benauwder veur joe as ie veur heur
t len of 't ander

Daniël Lohues brengt op 10 mei een live-elpee uit.  Ook gaat hij in mei op clubtour langs verschillende Nederlandse poppodia. Daar zal hij met z’n vijfkoppige, elektrische band een greep doen uit de bandnummers die te vinden zijn in zijn omvangrijke oeuvre van de afgelopen vijfentwintig jaar. Kaarten zijn inmiddels verkrijgbaar via de zalen. 

De live-elpee is afgelopen najaar opgenomen tijdens de succesvolle clubtour met de band.  Lohues: “Het waren magische R&R avonden en het leek me te gek om dat vast te leggen op een live-album“.  De band bestaat naast Daniël (gitaar en zang) uit Bernard Gepken (gitaar), Reyer Zwart (bas), Bram Hakkens (drums) en Ferry Lagendijk (toetsen). 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Daniel Lohues - Electrisch Live - 2LP
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!