CORONA UPDATE
Nieuwe openingstijden.
Winkel geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag (9.00 - 17:00 uur) met inachtneming van de RIVM-maatregelen.
Uw online bestelling wordt gewoon iedere werkdag verstuurd!

Das Boot - Seizoen 1 - 3DVD

€ 21,95
Direct leverbaar
Artikelnr
DSB001

Bezet Frankrijk, herfst 1942. De onderzeeër U-612 maakt zich op voor zijn "maiden trip'. Onder leiding van de jonge commandant Hoffman zijn er 40 bemanningsleden die hun eerste missie vervullen in een steeds brutaler wordende oorlog. Ze zitten allen samen, opgesloten in de smalle metalen "pijp" die de duikboot is.

In tussentijd, honderden kilometer verder, geraakt Simone Strasser's wereld helemaal uit controle. Diep ondergedompeld in een liefdesaffaire moet ze het evenwicht zien te vinden tussen ontgoochelingen en verraad, dit alles onder het waakzaam oog van Gestapo-lid Hagen Forster. Zullen de jongens in Das Boot het halen weer huiswaarts keren?

Bij aankoop van dit product ontvangt u 9 spaarpunt(en)!

Meer informatie
Release Datum 17 apr. 2019
EAN 5430000728409
Gegevensdrager 3DVD
Series Das Boot
Genre(s) Drama, Oorlog
Film/serie Serie
Speelduur ca. 510 minuten
Taal Engels, Duits, Frans
Ondertitels Nederlands
Audio 5.1 Dolby Digital
Kijkwijzer Vanaf 12, Angst, Discriminatie, Grof taalgebruik, Geweld
Bezet Frankrijk, herfst 1942. De onderzeeër U-612 maakt zich op voor zijn "maiden trip'. Onder leiding van de jonge commandant Hoffman zijn er 40 bemanningsleden die hun eerste missie vervullen in een steeds brutaler wordende oorlog. Ze zitten allen samen, opgesloten in de smalle metalen "pijp" die de duikboot is. In tussentijd, honderden kilometer verder, geraakt Simone Strasser's wereld helemaal uit controle. Diep ondergedompeld in een liefdesaffaire moet ze het evenwicht zien te vinden tussen ontgoochelingen en verraad, dit alles onder het waakzaam oog van Gestapo-lid Hagen Forster. Zullen de jongens in Das Boot het halen weer huiswaarts keren?
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Das Boot - Seizoen 1 - 3DVD
Uw waardering