CORONA UPDATE
Aangepaste openingstijden. Winkel alleen op zaterdag geopend (9.00 - 17:00) met in achtneming van de RIVM- maatregelen.
Uw online bestelling wordt gewoon iedere werkdag verstuurd!

Dolph Lundgren Collection - 3DVD

€ 12,95
Direct leverbaar
Artikelnr
3DVD19165

Bevat de films:

Direct Contact - Icarus - The Package - Blood Of Redemption - Skin Trade - Shark Lake

Bij aankoop van dit product ontvangt u 5 spaarpunt(en)!

Meer informatie
Release Datum 13 jun. 2017
EAN 8711983966284
Gegevensdrager 3DVD
Artiesten Film
Genre(s) Actie
Film/serie Film
Speelduur 6 x ca. 90 minuten
Taal Engels
Ondertitels Nederlands
Audio 5.1 Dolby Digital
Kijkwijzer Vanaf 16, Angst, Drugs / Alcohol, Grof taalgebruik, Geweld, Seks

Dolph Lundgren Collection - 3DVD


Direct Contact 
Ex-marinier Mike Riggins zit gevangen in de meest gewelddadige gevangenis ter wereld in Gorna, een voormalige Sovjetrepubliek. Hij werd beschuldigd van wapensmokkel, en staat helemaal alleen. Binnen de gevangenismuren moet Mike vechten voor z’n leven. 

Icarus 
Edward Genn heeft jarenlang voor de KGB vijanden van de Sovjet-Unie uit de weg geruimd, en is na de val van het ijzeren gordijn naar Amerika verhuisd om een nieuw leven op te bouwen. Maar na verloop van tijd raakt Edward buiten zijn schuld betrokken bij onfrisse zaakjes. 

The Package 
Tommy is een gewaardeerd lid van de bende van gangster Big Doug. Maar Tommy's broer Eddie heeft het moeilijk. Hij zit in de gevangenis en is Big Doug een enorm bedrag schuldig. Tommy is doodsbang dat zijn baas Eddie iets zal aandoen om een voorbeeld te stellen. 

Blood of Redemption 
Als crimineel Quinn Forte op een vreselijke manier wordt verraden en zijn tijd in de gevangenis moet uitzitten, probeert hij zijn verleden achter zich te laten. Maar dat blijkt een onmogelijk taak. Samen met zijn vriend en handlanger besluit hij terug te vechten tegen de nieuwe leider van zijn vroegere imperium. 

Skin Trade 
De familie van een politieagent uit New York wordt vermoord door een Servische misdaadleider. Hij volgt de schurken naar Thailand en begint daar samen te werken met een lokale rechercheur. Samen gaat het duo erop uit om het netwerk van mensenhandelaren te stoppen. 

Shark Lake 
Meredith Hendricks is agent in haar rustige stadje aan Lake Tahoe. Clint, een criminele dealer van exotische diersoorten op de zwarte markt, besluit een moordlustige haai vrij te laten in het meer. Al snel beginnen zwemmers onderdeel te worden van de voedselketen van de haai. Aan Meredith de taak om het monster te stoppen. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dolph Lundgren Collection - 3DVD
Uw waardering