De winkel is weer zonder afspraak te bezoeken volgens de RIVM-maatregelen -  Uw bestelling wordt iedere werkdag verstuurd!

 
Vragen over uw bestelling of een bestelling plaatsen en afhalen bij de winkel, app ons op 06-23875536 - Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

Earthflight - De complete serie - 5DVD

€ 10,95
Niet meer leverbaar
Artikelnr
5DVD12316
Meer informatie
Release Datum 26 nov. 2013
EAN 8715664100646
Gegevensdrager 5DVD
Tracklist
Speelduur: Circa 312 minuten
Genre: Natuurdocumentaire BBC Earth
Taal: Engels en Nederlands gesproken
Ondertiteling: Nederlands
Dolby Digital
Bevat 5 DVD`s

Earthflight - De complete serie - 5DVD


Bereid u voor op een unieke en adembenemende reis over oceanen en continenten. Vlieg mee met bijzondere vogels en bekijk de werelddoor hun ogen!

In Noord-Amerika reizen we op de vleugels van sneeuwganzen van New Mexico naar Noord-Amerika. Onderweg razen we over de Grand Canyon en zien we hoe kuddes bizons worden opgejaagd door wolven. In Noord-Amerika maken we eveneens de reis van de indrukwekkende zeearend mee. Condors en papegaaien zijn onze gidsen door het Andesgebergte en in de regenwouden van Zuid-Amerika

In Europa zien we van dichtbij hoe kraanvogels galloperende paarden in de Camarque proberen te ontwijken en hoe brandganzen verdwaald raken boven Londen. Andere afleveringen brengen ons naar de overweldigende landschappen van Afrika, Azie en Australie waar we meevliegen met exotische vogels.

Voor de liefhebbers van baanbrekende natuurdocumentaires zoals Planet Earth en Frozen Planet is Earthflight een absolute must! Met geavanceerde technieken laat deze BBC-serie de kijker werkelijk beleven hoe talloze vogels de wereld zien. De droom om te vliegen als een vogel is niets vergeleken bij de adembenemende werkelijkheid!

Afleveringen:
1. Noord-Amerika
2. Afrika
3. Europa
4. Zuid-Amerika
5. Azie en Australie
6. De lucht in: Achter de schermen bij Earthflight
 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Earthflight - De complete serie - 5DVD
Uw waardering