Penoza - Seizoen 1 t/m 3 - Verzamelbox - 3Bluray

Penoza - Seizoen 1 t/m 3 - Verzamelbox - 3Bluray

Flikken Maastricht - Seizoen 7 - 2BluRay

Flikken Maastricht - Seizoen 7 - 2BluRay

Flikken Maastricht - Seizoen 6 - 2Blu Ray

€ 19,95
Direct leverbaar
Artikelnr
2BRTV11529

Bij aankoop van dit product ontvangt u 8 spaarpunt(en)!

Series Flikken Maastricht
Gegevensdrager 2Blu-Ray
Genre(s) Crime, Detective
Film/serie Serie
EAN 8713545220162
Release datum 04-05-2012
Taal Nederlands
Tracklist Victor Reinier en Angela Schijf zijn niet meer weg te denken als Eva en Wolfs, het beroemde politieduo uit Maastricht
 

Flikken Maastricht - Seizoen 6 - 2Blu Ray


De Amerikaanse president komt naar Limburg voor een bezoek aan de militaire erebegraafplaats in Margraten. Het team heeft de handen vol aan de voorbereidingen. In de kraakscene van Maastricht duikt ineens een groep fanatieke Griekse anti-globalisten op. Als enkele leden van die groep worden betrapt in een afpersingszaak, wordt het rechercheurs Eva van Dongen en Floris Wolfs duidelijk dat de groep een complot voor een aanslag op de Amerikaanse president beraamt.
Een hoge Amerikaanse secret service-agent komt het onderzoek naar het complot leiden en trekt alle beschikbare middelen naar zich toe in zijn strijd tegen de anti-globalisten, waardoor hij flink botst met de Nederlandse rechercheurs. En als Van Dongen en Wolfs beginnen te vermoeden dat het hele complot een afleidingsmanoeuvre is voor een andere aanslag wil de secret serviceman er niets van weten. Dan ontdekken Wolfs en Eva dat er inderdaad een tweede geheime aanslag wordt voorbereid. Maar de vraag is of ze op tijd zijn en de Amerikanen kunnen overtuigen.
Ook in de persoonlijke levens van de hoofdpersonen is het turbulent. Een nieuwe chef, een nieuwe liefde en een zwangerschap zetten de onderlinge verhoudingen op scherp.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Flikken Maastricht - Seizoen 6 - 2Blu Ray
Uw waardering