Harrie Jekkers & Klein Orkest - Later Is Allang Begonnen En Vroeger Komt Nog 1 Keer Terug - CD+DVD

€ 15,95
Binnenkort leverbaar
Artikelnr
22 560327
Nog niet verschenen - reserveer een exemplaar.
Beschikbaar op: 25-10-2019

Na een sabbatical van 14 jaar gevolgd door de zeer succesvolle voorstelling Jekkers en Jeroen (met Jeroen van Merwijk), heeft Harrie Jekkers de smaak weer te pakken. In 2017 keerde hij nog één keer terug naar zijn muzikale roots, want voordat hij bekendheid kreeg als cabaretier was hij van 1979 tot 1985 zanger van de succesvolle popgroep Klein Orkest. 

Harrie Jekkers laat vroeger nog één keer laten terugkomen in de vorm van een muziektheaterprogramma over en door Klein Orkest. Jekkers vertelt op zijn eigen cabareteske wijze over het ontstaan en het einde van die band, en hij zal daarbij worden begeleid door twee oorspronkelijk bandleden: Chris Prins (bas), Niek Nieuwenhuijsen (drums) en de nieuwe aanwinst Henk Jan Heuvelink(toetsen).

Bij aankoop van dit product ontvangt u 6 spaarpunt(en)!

Meer informatie
Release Datum 25 okt. 2019
EAN 8719325603279
Gegevensdrager CD+DVD
Artiesten Harrie Jekkers
Genre Nederlandstalig
Na een sabbatical van 14 jaar gevolgd door de zeer succesvolle voorstelling Jekkers en Jeroen (met Jeroen van Merwijk), heeft Harrie Jekkers de smaak weer te pakken. In 2017 keerde hij nog één keer terug naar zijn muzikale roots, want voordat hij bekendheid kreeg als cabaretier was hij van 1979 tot 1985 zanger van de succesvolle popgroep Klein Orkest. Nederland viel destijds als een blok voor hits als: Laat mij maar alleen, Koos Werkeloos en Over 100 jaar (zijn jullie allemaal dood). De band scoorde twee evergreens: O, O, Den Haag en Over de Muur. Liedjes die na 35 jaar nog altijd hoog staan genoteerd in de top 2000 en overal uit volle borst worden meegezongen. Ook kreeg de band een Edison uitgereikt voor de LP Roltrap naar de Maan. Een LP met 13 prachtige kinderliedjes waarmee zo'n beetje half Nederland zijn kinderen heeft opgevoed. Harrie Jekkers laat vroeger nog één keer laten terugkomen in de vorm van een muziektheaterprogramma over en door Klein Orkest. Jekkers vertelt op zijn eigen cabareteske wijze over het ontstaan en het einde van die band, en hij zal daarbij worden begeleid door twee oorspronkelijk bandleden: Chris Prins (bas), Niek Nieuwenhuijsen (drums) en de nieuwe aanwinst Henk Jan Heuvelink(toetsen).
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Harrie Jekkers & Klein Orkest - Later Is Allang Begonnen En Vroeger Komt Nog 1 Keer Terug - CD+DVD
Uw waardering