Jamai - Genoeg Te Doen - CD

€ 15,95
Direct leverbaar
Artikelnr
CD20022

Bij aankoop van dit product ontvangt u 6 spaarpunt(en)!

Artiesten Jamai
Gegevensdrager CD
EAN 602567128885
Release datum 23-03-2018
Tracklist Geen Tijd
Ik Sta Klaar
Liefhebbers
Genoeg Te Doen
Blijf
Verlangen
Laatste Ronde
Toscane
Alles war Er Is
Wat Je Ook Doet
Bodem Van Mijn Glas

Jamai - Genoeg Te Doen - CD


‘Genoeg Te Doen’ is het eerste album sinds hij 15 jaar geleden op 17e jarige leeftijd de finale van Idols won. Hij zegt zelf: “Ik snap dat het beeld van toen nog bij veel mensen op het netvlies staat. Het was een bepalend moment voor mijn leven. Maar nu, 15 jaar later, is mijn leven totaal anders, realistischer. Ik ben nog steeds aan het ontdekken wie ik ben, maar ik weet wel wie ik wil zijn. Daarom voelt het zo goed om nu een album te maken, om zonder filters en ruis te kunnen schrijven wat ik voel’.

Genoeg Te Doen is een pop/luisterplaat geworden, met ruimte voor dansbare tracks, maar vooral voor veel sfeer. Teksten zijn oprecht, serieus, actueel en puur met thema’s als verlangen, verwerking en vertrouwen.
Voor dit album wilde Jamai onderzoeken wat hij wilde, waarover hij wilde zingen en hoe dat dan moest klinken. En met een lang gekoesterde ambitie: om zelf te achter de piano te gaan zitten en te schrijven, te componeren. Jamai zingt op het album in het Nederlands, “omdat dat de taal is waarin ik me het eerlijkst kan uitdrukken, waarin ik zelf geloof wat ik zing.” 
Jamai heeft nog Genoeg Te Doen. Dit is waar hij staat, maar bovenal waar hij naartoe wil. Dit is wat hij speelt op zijn piano, dit is waarmee hij op het podium gaat staan. Dit is Jamai.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jamai - Genoeg Te Doen - CD
Uw waardering