Vragen over uw bestelling, app ons op 06-23875536 - Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

Murat Isik - Wees Onzichtbaar - LUISTERBOEK

€ 25,99
3-4 Werkdagen
Artikelnr
0625322

Op speciaal verzoek van Murat Isik werd Wees onzichtbaar voorgelezen door Job Cohen. Murat werkte als jurist bij de gemeente Amsterdam onder Job Cohen.

De Bijlmermeer, begin jaren tachtig. De vijfjarige Turkse Metin komt met zijn ouders en zus naar Nederland. Het gezin gaat in de flat Fleerde wonen. Vader is een werkloze communist die overdag boeken van Marx leest en zich 's avonds bezat met vrienden. Thuis is hij vaak gewelddadig en dan siddert het hele gezin. Metin vreest hem en maakt zich onzichtbaar. Maar langzaam - als de kinderen ouder worden en de moeder emancipeert - groeit het verzet tegen de vader.

Bij aankoop van dit product ontvangt u 10 spaarpunt(en)!

Meer informatie
Release Datum 28 feb. 2018
EAN 9789047625322
Gegevensdrager LUISTERBOEK OP CD
De Bijlmermeer, begin jaren tachtig. De vijfjarige Turkse Metin komt met zijn ouders en zus naar Nederland. Het gezin gaat in de flat Fleerde wonen. Vader is een werkloze communist die overdag boeken van Marx leest en zich 's avonds bezat met vrienden. Thuis is hij vaak gewelddadig en dan siddert het hele gezin. Metin vreest hem en maakt zich onzichtbaar. Maar langzaam - als de kinderen ouder worden en de moeder emancipeert - groeit het verzet tegen de vader. Op speciaal verzoek van Murat Isik werd Wees onzichtbaar voorgelezen door Job Cohen. Murat werkte als jurist bij de gemeente Amsterdam onder Job Cohen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Murat Isik - Wees Onzichtbaar - LUISTERBOEK
Uw waardering