De winkel is weer zonder afspraak te bezoeken volgens de RIVM-maatregelen -  Uw bestelling wordt iedere werkdag verstuurd!

 
Vragen over uw bestelling of een bestelling plaatsen en afhalen bij de winkel, app ons op 06-23875536 - Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

Nils Holgersson - Volume 2 - DVD

€ 12,95
Direct leverbaar
Artikelnr
8315624123380

De familie Holgersson woont in Zweden op een kleine boerderij met hun enige zoon Nils. Nils is niet zo vriendelijk tegen de dieren
op de boerderij en plaagt hen vaak. Als hij op een dag een kabouter vangt en weigert hem vrij te laten, spreekt de boze kabouter een betovering uit over de jongen. Nils en zijn hamster Kruimel worden zo klein als een duim! Terwijl Nils en Kruimel zich verstoppen voor de andere dieren op de boerderij, passeert een groep wilde, vliegende ganzen. Zij roepen de dieren op om mee te vliegen naar warmere oorden en vrij te zijn!

Bij aankoop van dit product ontvangt u 5 spaarpunt(en)!

Meer informatie
Release Datum 19 jun. 2020
EAN 5051083156240
Gegevensdrager DVD
Artiesten Niels Holgersson
Series Studio 100, Niels Holgersson
Genre(s) Kinderen
Film/serie Film
Speelduur 160 minuten
Taal Nederlands
Audio 5.1 Dolby Digital
Kijkwijzer Alle leeftijden
De familie Holgersson woont in Zweden op een kleine boerderij met hun enige zoon Nils. Nils is niet zo vriendelijk tegen de dieren op de boerderij en plaagt hen vaak. Als hij op een dag een kabouter vangt en weigert hem vrij te laten, spreekt de boze kabouter een betovering uit over de jongen. Nils en zijn hamster Kruimel worden zo klein als een duim! Terwijl Nils en Kruimel zich verstoppen voor de andere dieren op de boerderij, passeert een groep wilde, vliegende ganzen. Zij roepen de dieren op om mee te vliegen naar warmere oorden en vrij te zijn!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nils Holgersson - Volume 2 - DVD
Uw waardering