Steven Seagal Collection - 3DVD

€ 12,95
Direct leverbaar
Artikelnr
3DVD19164

Bij aankoop van dit product ontvangt u 5 spaarpunt(en)!

Meer informatie
Release Datum 13 jun. 2017
EAN 8711983965119
Gegevensdrager 3DVD
Artiesten Film
Tracklist
3DVD
Genre: Film - Actie
Engels gesproken
Nederlands ondertiteld
Speelduur: 6 x ca. 90 minuten
 

Steven Seagal Collection - 3DVD


3DVD's - 6 Films - Meer dan 9 uur!

Belly of the Beast 
Jake Hopper weet niet dat zijn dochter en haar vriendin Sarah tijdens hun rondreis door Zuidoost-Azië zijn ontvoerd. Maar als een vriend bij de geheime dienst hem de band waarin om losgeld wordt gevraagd laat horen, beseft hij dat hij zelf in actie moet komen. 
 
Mercenary for Justice
John Seeger is een goedgetrainde geheim agent die door de CIA wordt ingezet voor operaties de het daglicht niet kunnen verdragen. Bij een mislukte missie in Zuid-Afrika wordt Seeger's partner en beste vriend Radio Jones gedood. De CIA ontkent elke betrokkenheid en zegt dat Seeger en Jones op eigen houtje opereerden met behulp van huurlingen.
 
Kill Switch
Jacob Stillwell is een van de beste rechercheurs van het land, die zich vooral bezighoudt met moordzaken. De hardhandige wijze waarop hij verdachten aanpakt, heeft hem een legendarische status bezorgd bij het politiekorps. Maar dan dient zich een nieuwe moordzaak aan en wordt Jacob geconfronteerd met een geduchte tegenstander.
 
Out for a Kill
Archeoloog Robert Burns leidt een belangrijke opgraving in het Verre Oosten vlakbij de Chinese grens. Hij komt er per ongeluk achter dat de Chinese maffia, De Tong, zijn pas ontdekte schatten gebruiken om drugs de grens over te smokkelen.
 
Code of Honor
Een kolonel van de Special Forces die pas terug is uit het Midden-Oosten neemt ontslag uit het leger. Hij beseft al snel dat zijn geboortestad uiteen is gevallen en veranderd is in een gewelddadige wereld die gerund wordt door moordenaars en de drugsmaffia. 
 
Asian Connection
Jack en Sam, twee Amerikaanse expats, stelen onbewust een som geld van een drugsbaron wanneer ze een serie banken beroven in Zuidoost-Azië. Al snel worden ze het doelwit van de drugsbende die uit is op wraak.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Steven Seagal Collection - 3DVD
Uw waardering