CORONA UPDATE
Aangepaste openingstijden. Winkel alleen op zaterdag geopend (9.00 - 17:00) met in achtneming van de RIVM- maatregelen.
Uw online bestelling wordt gewoon iedere werkdag verstuurd!

Stormwind - Deel 1-3 Filmbox - 3DVD

€ 9,95
Direct leverbaar
Artikelnr
3DVD20332
Alle 3 de Stormwind films in een box. Een must have voor de liefhebber van de paardenfilms.

Bij aankoop van dit product ontvangt u 4 spaarpunt(en)!

Meer informatie
Release Datum 17 apr. 2018
EAN 8711983968028
Gegevensdrager DVD
Artiesten Stormwind
Genre Kinderen
Film/serie Serie
Speelduur 3x ca. 100 minuten
Taal Nederlands
Audio 5.1 Dolby Digital
Kijkwijzer Vanaf 9
Tracklist
3DVD
Genre: Film - Kinderen / Familie
Nederlands gesproken
Speelduur: 3 x ca. 100 minuten
 

Stormwind - Deel 1-3 Filmbox - 3DVD


Stormwind
Wanneer Mika haar laatste examen niet haalt, wordt ze naar de manege van haar strenge oma gestuurd.Ondanks haar weinige ervaring met paarden, krijgt ze een sterke band met de onhandelbare hengst Stormwind. Ze ontdekt dat de stal failliet gaat en Stormwind verkocht zal worden aan de plaatselijke slager. Samen met de staljongen Sam bedenkt ze een plan. Ze moet leren paardrijden en met Stormwind de wedstrijd winnen om zijn leven te redden. Maar de wedstrijd is een regelrechte ramp...

Stormwind 2
In de zomervakantie keert Mika terug naar het landgoed van haar oma. De zaken op de manege gaan slecht en haar oma dreigt alles kwijt te raken, inclusief Stormwind. Om haar schulden te kunnen betalen besluit oma mee te doen aan het toernooi op de succesvolle manege Sasse. Tegelijkertijd duikt de mysterieuze Milan op, die een opdracht voor een gevreesde paardenhandelaar moet uitvoeren. Mika en Stormwind moeten alles uit de kast halen om oma te helpen.

Stormwind 3
Mika's reputatie als "paarden fluisteraar' is overal bekend. Samen met haar geliefde zwarte hengst Stormwind vertrekt ze naar Spanje, waar Stormwind vandaan komt. Daar aangekomen ontdekt ze een magische oasis waar een grote kudde wilde paarden leeft. Mika en Stormwind voelen zich meteen helemaal thuis. De eigenaar van de oasis wordt geforceerd het landgoed te verkopen aan een groot bedrijf die het bronwater van de oasis graag wil bemachtigen. Om de oasis te redden bedenkt Mika om een oude traditie terug te halen: een wilde paarden race. Als het evenement een succes is, zal de oasis een erfgoed status krijgen en beschermd worden door de overheid. Mika en Stormwind bereiden zich niet alleen voor op de race, maar ook op de grootste beslissing die ze beiden ooit hebben moeten maken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stormwind - Deel 1-3 Filmbox - 3DVD
Uw waardering