Vragen? App ons op 06-23875536 - Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur
(alleen appen, bellen kunt u doen via 0522-471254)

't Schaep - 4 Seizoenen - 12DVD

€ 33,99
Niet meer leverbaar
Artikelnr
12DVD13495
Meer informatie
Release Datum 1 jan. 2013
EAN 8711983960572
Gegevensdrager 12DVD
Artiesten Schaep
Tracklist
12DVD
Genre: TV Serie - Comedy
Nederlands gesproken
Speelduur: 1440 minuten
Cast o.a. Georgina Verbaan, Pierre Bokma, Loes Luca, Carry Tefsen, Jenny Arean e.v.a.

T Schaep met de 5 poten - 4 Seizoenen - 12DVD


't Schaep Met De 5 Pooten:
Eindelijk kan iedereen weer genieten van ‘t Schaep met de 5 Pooten en de avonturen van Kootje, Lukas en tante Door in het beroemde Amsterdamse café. Alle originele scripts zijn bewerkt tot afleveringen met een hedendaags karakter, ook al speelt de serie zich nog steeds af in 1969. Geniet ruim 40 jaar later opnieuw van ‘t Schaep met de 5 Pooten!

't Vrije Schaep:
Kootje de Beer heeft café ‘t Schaep met de 5 Pooten verkocht, hij was toe aan een frisse wind. Letterlijk de daad bij het woord gevoegd, begint hij een camping aan de Noordzee: Camping ‘t Vrije Schaep. Zijn trouwe maat Lukas verhuist met hem mee en ook de vaste clientèle laat hem niet in de steek. Maar waar is Door? Zonder haar is niets hetzelfde...

't Spaanse Schaep:
Het is eind jaren ‘70 en Kootje, Doortje en de rest hebben vernomen dat het niet goed gaat met Lukas. Hij is twee jaar geleden zijn grote liefde Sjon achterna gereisd naar Spanje, om daar samen een pension te runnen. Maar de liefde tussen Sjon en hem is over en het pension loopt voor geen meter. Gelukkig heeft hij zijn Amsterdamse vrienden nog: ze besluiten gezamelijk naar Spanje af te reizen om Lukas te helpen.

't Schaep In Mokum:
Iedereen is terug in de Jordaan. De heimwee was te groot en de Spaanse zon te heet. Behalve Opoe, die is aan het hemelen. Lukas mist haar zo erg dat hij al een paar keer dacht dat hij haar zag lopen. Maar dat kan natuurlijk niet… Door en Kootje zijn stapelgek op elkaar en zijn weer samen een kroeg begonnen: die heet gewoon weer “’t Schaep”. En Jacqueline, de dochter van Opoe, maakt inmiddels ook deel uit van de club, zij het niet van harte!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:'t Schaep - 4 Seizoenen - 12DVD
Uw waardering