Vragen? App ons op 06-23875536 - Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur
(alleen appen, bellen kunt u doen via 0522-471254)

The Bureau - Seizoen 5 - 4DVD

€ 21,99
Direct leverbaar
Artikelnr
LUMN-TB5
Het is een spannende spionageserie over de Franse inlichtingendienst die wordt vergeleken met onder meer Homeland. Deze straffe Franse fictiereeks, met Mathieu Kassovitz in de hoofdrol, groeide uit tot een internationale hitserie, werd vergeleken met Homeland en is volgens sommige media de beste Franse serie ooit! Le Bureau des Légendes geeft je een inkijk in een speciale afdeling van de Franse Inlichtingendienst die undercoveragenten in het buitenland begeleidt en aanstuurt. Na zes jaar undercoverwerk in Syrië, keert geheim agent Guillaume Debailly (alias Malotru) terug naar huis. Daar heeft hij moeite om zijn geheime identiteit te vergeten. Ook het opleiden van een jonge rekruut en het onderzoek naar de verdwijning van een collega in Algerije lopen niet van een leien dakje.

Bij aankoop van dit product ontvangt u 9 spaarpunt(en)!

Meer informatie
Release Datum 22 jun. 2021
EAN 5407003482553
Gegevensdrager 4DVD
Series The Bureau
Genre(s) Crime, Detective
Film/serie Serie
Speelduur 1000 minuten
Taal Frans
Ondertitels Nederlands
Audio 5.1 Dolby Digital
Kijkwijzer Vanaf 6 , Geweld

Het is een spannende spionageserie over de Franse inlichtingendienst die wordt vergeleken met onder meer Homeland.

Deze straffe Franse fictiereeks, met Mathieu Kassovitz in de hoofdrol, groeide uit tot een internationale hitserie, werd vergeleken met Homeland en is volgens sommige media de beste Franse serie ooit!

Le Bureau des Légendes geeft je een inkijk in een speciale afdeling van de Franse Inlichtingendienst die undercoveragenten in het buitenland begeleidt en aanstuurt. Na zes jaar undercoverwerk in Syrië, keert geheim agent Guillaume Debailly (alias Malotru) terug naar huis. Daar heeft hij moeite om zijn geheime identiteit te vergeten. Ook het opleiden van een jonge rekruut en het onderzoek naar de verdwijning van een collega in Algerije lopen niet van een leien dakje.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:The Bureau - Seizoen 5 - 4DVD
Uw waardering