De winkel is weer te bezoeken d.m.v. een tijdslot volgens de RIVM-maatregelen, bel ons voor een afspraak -  Uw bestelling wordt iedere werkdag verstuurd!

 
Vragen over uw bestelling of een bestelling plaatsen en afhalen bij de winkel, app ons op 06-23875536 - Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

The High Chaparral - Seizoen 4 - 6DVD

€ 29,95
Direct leverbaar
Artikelnr
6DVD16637

Bij aankoop van dit product ontvangt u 12 spaarpunt(en)!

Meer informatie
Release Datum 4 jan. 2015
EAN 8717377006482
Gegevensdrager 6DVD
Artiesten The High Chaparral
Tracklist
6DVD
Genre: TV Serie - Western
Engels gesproken
Nederlands ondertiteld
Speelduur: 18 x 50 minuten (900 minuten)

The High Chaparral - Seizoen 4 - 6DVD


Het vierde seizoen telt slechts 18 afleveringen, maar het leidt bij de fans tot meer controverse dan enig ander seizoen. De meeste fans waren teleurgesteld. Dat kwam niet alleen doordat Blue de serie had verlaten, maar ook doordat z'n verdwijning verder niet werd uitgelegd en doordat er op geen enkele wijze ooit weer naar hem werd verwezen. Dat is volslagen onverklaarbaar in de wat vreemde flashback-aflevering The Badge, waarin we vijftien jaar teruggaan in de tijd en Blue ook in het verleden nooit lijkt te hebben bestaan. De komst van Wind in een hoofdrol, een aantal afleveringen, is controversieel. Sommigen wisten de nieuwe personage wel te waarderen, maar anderen ergerden zich duidelijk aan z'n arrogante houding tegenover de geliefde vaste personages. Sam is terug als voorman en hij speelt in een aantal afleveringen een gotere rol dan anders. Buck heeft dit seizoen een nieuw kledingstuk: een geelbruine overjas, die in meerdere afleveringen in het vierde seizoen te zien is. Voor de rest draagt hij nog z'n zwarte kleding, maar het leren vest is verdwenen. Victoria heeft haar haar hoger opgestoken en haar dunnen wenkbrauwen zijn weer dikker geworden. Verder is ze voor het eerst te zien in een broek. John vervuilt z'n standaard lichtgekleurde shirt voor een donkerbruin. In het vierde seizoen zijn de thema's over het algemeen wat onheilspellender en hebben de verhalen minder humor. Toch bevat het de beste dramatische optredens van de hele serie. In de afsluitende dubbele aflevering, New Lion of Sonora, gefilmd na de dood van Frank Silvera, komen alle leden van de cast bijzonder sterk aan bod.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:The High Chaparral - Seizoen 4 - 6DVD
Uw waardering