De winkel is weer te bezoeken d.m.v. een tijdslot volgens de RIVM-maatregelen, bel ons voor een afspraak -  Uw bestelling wordt iedere werkdag verstuurd!

 
Vragen over uw bestelling of een bestelling plaatsen en afhalen bij de winkel, app ons op 06-23875536 - Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

Upstairs Downstairs - The Complete Collection - 18DVD

€ 27,95
Niet meer leverbaar
Artikelnr
18DVD18111
Meer informatie
Release Datum 3 nov. 2016
EAN 8717344760058
Gegevensdrager 18DVD
Artiesten TV Serie
Tracklist
18DVD
Genre: TV Serie - Drama
Engels gesproken
Nederlands ondertiteld
Speelduur: 68 x 50 minuten

Upstairs Downstairs - The Complete Collection - 18DVD


Upstairs Downstairs is de eerste belangrijke, historische dramaserie die speciaal voor de Britse televisie is geschreven. De serie werd bekroond met diverse Emmy's en was een doorslaand succes. In de legendarische dramaserie wordt kennis gemaakt met de aristocratische familie Bellamy (upstairs) en hun trouwe bedienden (downstairs). Upstairs Downstairs beschrijft het wel en wee van de bewoners van het huis tegen de achtergrond van een boeiende periode uit de geschiedenis. In het hele land vinden ingrijpende sociale hervormingen plaats. Het einde van het Victoriaanse tijdperk is in zicht en de Eerste Wereldoorlog lijkt onafwendbaar. 

De legendarische dramaserie werd destijds in Nederland uitgezonden als De familie Bellamy en in Vlaanderern als Tussen Salon en Souterrain.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Upstairs Downstairs - The Complete Collection - 18DVD
Uw waardering