Vragen over uw bestelling, app ons op 06-23875536 - Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

Willeke Alberti - Een Leven Als Een Lied - DVD

Waardering:
100% of 100
Aanbiedingsprijs € 12,99 Normale prijs € 13,99
Niet meer leverbaar
Artikelnr
DVD17153
Deze DVD biedt de complete registratie van die onvergetelijke avond, met als extra’s de overhandiging van de erepenning en de brief van Máxima. Al met al is dit een document om te koesteren en heel vaak van te genieten. 
Meer informatie
Release Datum 19 apr. 2016
EAN 8717344758444
Gegevensdrager 2DVD
Artiesten Willeke Alberti
Genre Nederlandstalig
Speelduur 120 minuten
Taal Nederlands
Audio 5.1 Dolby Digital
Kijkwijzer Alle leeftijden
Tracklist

Deze DVD biedt de complete registratie van die onvergetelijke avond, met als extra’s de overhandiging van de erepenning en de brief van Máxima. Al met al is dit een document om te koesteren en heel vaak van te genieten. 

Willeke Alberti - Een Leven Als Een Lied - DVD


Met een carrière die inmiddels ruim 60 jaar omspant is zangeres Willeke Alberti een icoon in de Nederlandse muziek. Op maandag 2 februari 2015, letterlijk aan de vooravond van haar zeventigste verjaardag, verzorgde zij een unieke galavoorstelling in haar eigen Amsterdam. Zichtbaar genietend nam ze een vol Theater Carré mee op een persoonlijke muzikale reis langs belangrijke momenten uit haar leven. Ze bracht een groot aantal van haar geliefde liedjes ten gehore, af en toe in duetvorm. Collega’s als André van Duin, Paul de Leeuw en Jenny Arean zongen samen met Willeke haar grootste hits. Aan het slot van de avond had de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan nog een dubbele verrassing in petto. Hij overhandigde Willeke de Frans Banninck Cocq Penning, een onderscheiding voor personen die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de hoofdstad. Daarnaast had de burgemeester ook nog een handgeschreven felicitatiebrief bij zich van niemand minder dan koningin Máxima, die zichzelf een echte fan van Willeke noemt. Deze DVD biedt de complete registratie van die onvergetelijke avond, met als extra’s de overhandiging van de erepenning en de brief van Máxima. Al met al is dit een document om te koesteren en heel vaak van te genieten. 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Willeke Alberti - Een Leven Als Een Lied - DVD
Uw waardering