CORONA UPDATE
Aangepaste openingstijden. Winkel alleen op zaterdag geopend (9.00 - 17:00) met in achtneming van de RIVM- maatregelen.
Uw online bestelling wordt gewoon iedere werkdag verstuurd!

Avicii - Tim - CD

€ 14,95
Direct leverbaar
Artikelnr
776853406025

Toen Tim Bergling op 20 april 2018 overleed, was hij bijna klaar met het afronden van een nieuw album. Hij liet een collectie achter van bijna afgeronde tracks, samen met notities, e-mail conversaties en text berichten over de muziek.

De songwriters waar Tim mee heeft samengewerkt op dit album zijn verder gegaan met het proces om zo dichtmogelijk bij zijn visie te komen. Na het overlijden van Tim heeft de familie besloten de muziek niet achter te houden. In plaats daarvan wilde zij de muziek delen met al zijn fans wereldwijd. 

Bij aankoop van dit product ontvangt u 6 spaarpunt(en)!

Meer informatie
Release Datum 7 jun. 2019
EAN 0602577685347
Gegevensdrager CD
Artiesten Avicii
Genre Dance - Trance
Tracklist

Peace Of Mind
Heaven
SOS
Tough Love
Bad Reputation
Ain't A Thing
Hold The Line
Freak
Excuse Me Mr Sir
Heart Upon My Sleeve
Never Leave Me
Fades Away

Toen Tim Bergling op 20 april 2018 overleed, was hij bijna klaar met het afronden van een nieuw album. Hij liet een collectie achter van bijna afgeronde tracks, samen met notities, e-mail conversaties en text berichten over de muziek. De songwriters waar Tim mee heeft samengewerkt op dit album zijn verder gegaan met het proces om zo dichtmogelijk bij zijn visie te komen. Na het overlijden van Tim heeft de familie besloten de muziek niet achter te houden. In plaats daarvan wilde zij de muziek delen met al zijn fans wereldwijd. Avicii's opbrengsten van het album zullen naar de non-profit Tim Bergling Foundation en de doelen waar deze organisatie voor staat gaan. Het voorkomen van psychische problemen en zelfmoord gedachten.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Avicii - Tim - CD
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!