CORONA UPDATE
Nieuwe openingstijden.
Winkel geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag (9.00 - 17:00 uur) met inachtneming van de RIVM-maatregelen.
Uw online bestelling wordt gewoon iedere werkdag verstuurd!

Baron Noir - Seizoen 3 - 2DVD

€ 23,95
Direct leverbaar
Artikelnr
LUMB1210

‘Baron Noir is like a perfect blend of House of Cards… and The Sopranos’ – The Guardian

Na jaren achter de schermen, besluit Philippe Rickwaert, de Zwarte Baron, om zelf voor de ultieme job te gaan. Deze presidentsverkiezing is belangrijker dan ooit, want de toekomst van het land staat op het spel. In een steeds populistischer klimaat zijn deze verkiezingen volledig onvoorspelbaar geworden. Ook al heeft onze held nogal conservatieve opvattingen en sleept hij een strafblad met zich mee, toch bezit hij een zeer zeldzame eigenschap in deze tijden van nepnieuws en sociale media: politiek Fingerspitzengefühl.

Het derde seizoen van serie over de Franse politicus Philippe Rickwaert zint op wraak tegen zijn politieke vijanden. Zijn politieke carrière is in vrije val nadat hij werd opgeofferd door de presidentiële linkse kandidaat, Francis Laugier, om diens verkiezing te redden. Rickwaert plant zijn terugkeer stap voor stap en smeedt een verbond met Laugiers naaste adviseur, Amélie Dorendeu.

Bij aankoop van dit product ontvangt u 10 spaarpunt(en)!

Meer informatie
Release Datum 5 jun. 2020
EAN 5407003482102
Gegevensdrager 2DVD
Series Baron Noir
Genre(s) Drama
Film/serie Serie
Speelduur 480 minuten
Taal Frans
Ondertitels Nederlands
Audio 5.1 Dolby Digital
Kijkwijzer Vanaf 12
‘Baron Noir is like a perfect blend of House of Cards… and The Sopranos’ – The Guardian Na jaren achter de schermen, besluit Philippe Rickwaert, de Zwarte Baron, om zelf voor de ultieme job te gaan. Deze presidentsverkiezing is belangrijker dan ooit, want de toekomst van het land staat op het spel. In een steeds populistischer klimaat zijn deze verkiezingen volledig onvoorspelbaar geworden. Ook al heeft onze held nogal conservatieve opvattingen en sleept hij een strafblad met zich mee, toch bezit hij een zeer zeldzame eigenschap in deze tijden van nepnieuws en sociale media: politiek Fingerspitzengefühl. Het derde seizoen van serie over de Franse politicus Philippe Rickwaert zint op wraak tegen zijn politieke vijanden. Zijn politieke carrière is in vrije val nadat hij werd opgeofferd door de presidentiële linkse kandidaat, Francis Laugier, om diens verkiezing te redden. Rickwaert plant zijn terugkeer stap voor stap en smeedt een verbond met Laugiers naaste adviseur, Amélie Dorendeu. Rickwaert is een gewiekst man en cultiveert vriendschappen over de sociale lagen heen, van politie tot criminele onderwereld. Zijn leven is een fascinerende, georganiseerde chaos, en een voortdurende strijd tegen zowel zijn vijanden als zijn eigen demonen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Baron Noir - Seizoen 3 - 2DVD
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!