Vragen? App ons op 06-23875536 - Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur
(alleen appen, bellen kunt u doen via 0522-471254)

Colditz - 2DVD

€ 7,99
Niet meer leverbaar
Artikelnr
2DVD17104
Meer informatie
Release Datum 6 apr. 2011
EAN 8711983950498
Gegevensdrager 2DVD
Artiesten Oorlogsfilm
Tracklist
2DVD
Genre: TV Serie - Oorlog
Engels gesproken
Nederlands ondertiteld
Speelduur: 3 uur
Cast o.a. Damien Lewis, Tom Hardy, Jason Priesley en Sophia Myles

Colditz - 2DVD


Een van de boeiendste hoofdstukken uit de veelbewogen geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog is dat van het beruchte Duitse krijgsgevangenenkamp Colditz. 
Dit heroïsche verhaal vormt de inspiratie voor een spannende miniserie. De Britse militair Jack Rose en de mooie Lizzie Carter worden door de oorlog van elkaar gescheiden. Jack wordt opgesloten in kasteel Colditz, een fort in de buurt van Leipzig. De nazi's zien dit middeleeuwse bouwwerk als een gevangenis waaruit ontsnappen zo goed als onmogelijk is. Een select groepje vluchtgevaarlijke geallieerde officiers wordt hier opgesloten. Zo beducht voor ontsnappen zijn de nazi's dat het aantal bewakers dat van de gevangenen overtreft. Jack Rose en zijn 'ontsnappingsacademie', een aantal specialisten op het gebied van tunnels graven, sloten openbreken en andere manieren van ontsnappen, doen er echter alles aan om de Duitsers te slim af te zijn. 
In deze adembenemend spannende verfilming van dit klassieke verhaal spelen topacteurs als Jason Priestly, James Fox en Laurence Fox.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Colditz - 2DVD
Uw waardering