De winkel is weer zonder afspraak te bezoeken volgens de RIVM-maatregelen -  Uw bestelling wordt iedere werkdag verstuurd!

 
Vragen over uw bestelling of een bestelling plaatsen en afhalen bij de winkel, app ons op 06-23875536 - Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

Dagboek van een herdershond, Seizoen 2 - 2DVD

€ 9,95
Niet meer leverbaar
Artikelnr
2DVDTV1179X
Meer informatie
Release Datum 1 jan. 2000
Artiesten TV Serie
Tracklist
Het is alweer meer dan 25 jaar geleden dat Het Dagboek van een Herdershond op de Nederlandse televisie verscheen. ZoÕÔ_ÕÔ_ՂÕ_n 6,5 miljoen mensen bleven er voor thuis. De reden van dit succes? Waarschijnlijk een heel herkenbaar stuk verleden van een specifieke streek in Nederland; Het Limburg aan het begin van de vorige eeuw..
Regisseur Willy van Hemert heeft het oorspronkelijke werk `Kroniek ener Parochie` van priester-dichter Jacques Schreurs ruim geÕÔ_ՂÕÑnterpreteerd. Met veel humor laat hij het `rijke roomse leven` zien in een Limburg waar de agrarische samenleving door de mijnbouw langzaam verandert in een industriele maatschappij. Dat maakt `Dagboek van een Herdershond` tot een intrigerend verhaal vol fantasie met autentieke historische achtergrond.

Dagboek van een herdershond, Seizoen 2 - 2DVD

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dagboek van een herdershond, Seizoen 2 - 2DVD
Uw waardering