De winkel is te bezoeken volgens de RIVM-maatregelen, bel ons voor een afspraak en kijk rustig rond -  Uw bestelling wordt iedere werkdag verstuurd!

 
Vragen over uw bestelling of een bestelling plaatsen en afhalen bij de winkel, app ons op 06-23875536 - Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

Don Kosaken Chor - Russky Kazak - CD

€ 17,95
3-4 Werkdagen
Artikelnr
0604973DKC

Het Don KosakenChor Russland, onder leiding van Marcel Nicolajevich Verhoeff en die priesters en diakens van de St. Nicolaaskerk in Moskou brengen u deze bijzondere compilatie van Russische kerstmuziek.

Dit prachtige album schets een goed beeld van hoe in in de Russisch Orthodoxe kerken begin januari Kerstmis wordt gevierd. Dat betekent een urenlange kerkdienst met veel liederen en lichtprocessies. Deze opname bevat de avonddienst ofwel de Grote Vespers met composities van de grootste componisten uit Rusland, Oekraïne en Bulgarije. Het imposante Don Kozakkenkoor - sinds 1993 door Marcel Verhoeff succesvol geleid – geeft een indrukkende uitvoering van deze Vespers. Een eeuwenoude traditie wordt hiermee in ere gehouden.

Bij aankoop van dit product ontvangt u 7 spaarpunt(en)!

Meer informatie
Release Datum 3 nov. 2017
EAN 8718456049734
Gegevensdrager CD
Artiesten Don Kosaken Chor
Genre Kerst
Het Don KosakenChor Russland, onder leiding van Marcel Nicolajevich Verhoeff en die priesters en diakens van de St. Nicolaaskerk in Moskou brengen u deze bijzondere compilatie van Russische kerstmuziek. Dit prachtige album schets een goed beeld van hoe in in de Russisch Orthodoxe kerken begin januari Kerstmis wordt gevierd. Dat betekent een urenlange kerkdienst met veel liederen en lichtprocessies. Deze opname bevat de avonddienst ofwel de Grote Vespers met composities van de grootste componisten uit Rusland, Oekraïne en Bulgarije. Het imposante Don Kozakkenkoor - sinds 1993 door Marcel Verhoeff succesvol geleid – geeft een indrukkende uitvoering van deze Vespers. Een eeuwenoude traditie wordt hiermee in ere gehouden.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Don Kosaken Chor - Russky Kazak - CD
Uw waardering