Fashion Chicks - DVD

Fashion Chicks - DVD

Renesse - DVD

Renesse - DVD

Fissa - DVD

€ 9,95
Direct leverbaar
Artikelnr
DVD17492

Bij aankoop van dit product ontvangt u 4 spaarpunt(en)!

Artiesten Film
Gegevensdrager DVD
Film/serie Film
EAN 8717344759120
Release datum 21-06-2016
Tracklist DVD
Genre: Film - Komedie
Nederlands gesproken
Speelduur: 102 minuten

Fissa - DVD


Max en Ruben, hartsvrienden van jongs af aan, zijn in hun eindexamenjaar van elkaar verwijderd geraakt. Max heeft gekozen voor een meer populair bestaan en trekt naar hosselaar Yous toe. Hij heeft Ivana als vriendin. Een van de geilste, maar meest narcistische chicks van de school. Probleem voor Max is dat zijn cijfers behoorlijk lijden onder zijn populaire leven. Hij houdt dat geheim voor zijn veeleisende ouders. Ruben voelt zich door Max verraden, maar blijft trouw aan zichzelf. Hij heeft één grote wens. Ruben wil als DJ vlammen op het eindexamenfeest. Dan zien de meisjes hem wel.
Het eindexamenfeest moet zijn schooltijd in de schaduw van anderen goed maken. Wanneer Max zijn cijfers verder ziet kelderen en Ruben vreest dat “zijn” eindexamenfeest rampzalig slecht bezocht zal worden, besluiten ze de handen weer ineen te slaan. Ruben moet als model leerling Max en Yous helpen met het ten uitvoer brengen van een risicovol spiekplan. Het spiekplan, waaraan oortjes, mobiele telefoons en handlangers te pas komen, slaagt na de nodige obstakels. De jongens zijn door het dolle heen. They beat the fakkin system!
Maar als de jongens alle drie precies hetzelfde, krankzinnig hoge, cijfer voor hun tentamen hebben, moeten ze bij de onuitstaanbare conrector Dorsman komen. Hij garandeert ze; Ze kunnen hem één keer een kunstje flikken. Maar geen twee keer! De jongens realiseren zich dat ze voor het eindexamen met een nog beter plan moeten komen. Spieken zal in niet meer lukken. Ze moeten de eindexamens in handen krijgen. 
De jongens zijn op voorhand zeker van een foutloos gemaakt eindexamen en het feest is inmiddels zo populair dat het aantal aanmeldingen blijft stijgen er gevochten wordt om speciale VIP kaarten. Als de jongens op het eindexamenfeest aankomen overtreft de animo hun stoutste dromen. Het is er afgeladen vol. De toeloop is enorm. Alle toffe mensen zijn er. En meer. Uit alle hoeken en gaten blijven ze toestromen. Niet zo verwonderlijk wanneer de jongens erachter komen dat Ruben het eindexamenfeest als open event heeft aangemaakt. Wat een mongool! Tijdens deze krankzinnige eindexamenperiode culminerend in een uitzinnig eindexamenfeest, leren de jongens zichzelf en elkaar pas echt goed kennen. Triomfen en totale mislukkingen buitelen over elkaar heen.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fissa - DVD
Uw waardering