Openingstijden winkel :  wo-do-vr 09.00 uur – 17.00 uur

I.V.M. vakantie is de winkel in Ruinen gesloten van 19 aug 2024 t/m 31 aug 2024.
Bestellingen worden in deze periode wel verwerkt.

 

Flikken Maastricht - Seizoen 10 - 3DVD

€ 22,99
Direct leverbaar
Artikelnr
3DVD16707

>In seizoen 10 van Flikken Maastricht maken Wolfs en Eva een nieuwe start. Nadat Wolfs heeft besloten toch niet aan de slag te gaan in Milaan, gaan de twee weer samen aan het werk. Alles lijkt weer als vanouds maar niets is minder waar. De dochter van Wolfs, die haar straf uitzit, is in gevaar als haar identiteit uitlekt in de gevangenis. Als dochter van een politieman komt zij in de problemen. Wolfs raakt hierdoor meer en meer gefrustreerd en doet er alles aan om Fleur te helpen. Hij doet een beroep op officier van justitie Bols en hoofdinspecteur Mechels, maar bij iedereen vangt hij bot. Uiteindelijk neemt hij het heft in eigen handen met alle gevolgen van dien.

Bij aankoop van dit product ontvangt u 9 spaarpunt(en)!

Meer informatie
Release Datum 22 jan. 2016
EAN 8718274546118
Gegevensdrager 3DVD
Series Flikken Maastricht
Genre(s) Crime, Detective
Film/serie Serie
Speelduur 495 minuten
Taal Nederlands
Audio 2.0 Dolby Digital
Kijkwijzer Vanaf 12, Angst, Grof taalgebruik, Geweld
Cast Angela Schijf, Oda Spelbos, Ria Eimers, Sergio Romero IJssel, Victor Reinier

Flikken Maastricht - Seizoen 10 - 3DVD


In seizoen 10 van Flikken Maastricht maken Wolfs en Eva een nieuwe start. Nadat Wolfs heeft besloten toch niet aan de slag te gaan in Milaan, gaan de twee weer samen aan het werk. Alles lijkt weer als vanouds maar niets is minder waar. De dochter van Wolfs, die haar straf uitzit, is in gevaar als haar identiteit uitlekt in de gevangenis. Als dochter van een politieman komt zij in de problemen. Wolfs raakt hierdoor meer en meer gefrustreerd en doet er alles aan om Fleur te helpen. Hij doet een beroep op officier van justitie Bols en hoofdinspecteur Mechels, maar bij iedereen vangt hij bot. Uiteindelijk neemt hij het heft in eigen handen met alle gevolgen van dien.
Eva is ondertussen druk met het beschermen van Jens Bols, officier van justitie, die naar aanleiding van een eerdere zaak ernstig wordt bedreigd. Het komt zelfs tot een aanslag waardoor hij moet onderduiken in een safehouse ver van Maastricht. Wat niemand kan overzien is dat de bedreiging veel ernstiger is dan gedacht. Terwijl Wolfs meer en meer geobsedeerd raakt door de problemen van Fleur, staat Eva er helemaal alleen voor.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Flikken Maastricht - Seizoen 10 - 3DVD
Uw waardering