CORONA UPDATE
Aangepaste openingstijden. Winkel alleen op zaterdag geopend (9.00 - 17:00) met in achtneming van de RIVM- maatregelen.
Uw online bestelling wordt gewoon iedere werkdag verstuurd!

Frans Baggerman - Hallo Mooie Meid - CD

€ 10,95
Direct leverbaar
Artikelnr
0100619CDH
Na zijn albums ‘Happy Accordeon’ en ‘Mooi Is Het Leven’ is het nu tijd voor zijn derde album met de titel ‘Hallo Mooie Meid’ een mooi album met feest der herkenning.

Bij aankoop van dit product ontvangt u 4 spaarpunt(en)!

Meer informatie
Release Datum 17 mei 2019
EAN 8718456100619
Gegevensdrager CD
Artiesten Frans Baggerman
Genre Instrumentaal
Tracklist

Hallo mooie meid
Chocolate
Wat moet ik doen
Dochter van de kastelein
Die rote sonne von Barbados
Munti Polka
Hollandse Wals medley
Hey Baby (Sweet Caroline)
Gisteren heeft zij mij verlaten
Country medley
Michaela
Links Rechts 
BONUS
My Way

Passie, kippenvel en heel veel voldoening; dat is wat Frans Baggerman (1958) telkens weer voelt als hij met zijn accordeon voor een gezelschap optreedt. De geboren en getogen Betuwnaar zet iedere evenement met gemak op z'n kop, of het nu gaat om een receptie of een tuinfeest, een bruiloft of een braderie.

Op negenjarige leeftijd speelde Frans zijn eerste melodieën op de accordeon die hij van zijn ouders kreeg. Een schot in de roos, hij speelde vijf uur op een dag. Vanaf zijn twintigste was hij als toetsenist verbonden aan de band Apache. Twaalf jaar lang trad hij regelmatig op. Daarna nam Frans een pauze.

Zeven jaar geleden besloot Frans zijn accordeon er bij te zoeken. Hij oefende veel en lang. Al snel voelde hij de passie uit zijn jeugd terugkeren. Inmiddels deelt de Tielenaar zijn hartstocht voor de muziek en het instrument met vele anderen tijdens zijn optredens. Samen met zijn geluidsman Tjerk Peters zorgt hij steeds opnieuw voor een muzikaal geluksmomentje om van te smullen.
Na zijn albums ‘Happy Accordeon’ en ‘Mooi Is Het Leven’ is het nu tijd voor zijn derde album met de titel ‘Hallo Mooie Meid’ een mooi album met feest der herkenning.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Frans Baggerman - Hallo Mooie Meid - CD
Uw waardering