George Baker - Seventy - 2CD

€ 9,95
Direct leverbaar
Artikelnr
2CD14852

George Baker is één van de hele grote iconen in de Nederlandse muziekwereld. Als liedjesschrijver was hij verantwoordelijk voor meer dan 600 nummers en er zijn ruim 30 miljoen platen van hem verkocht.<br /> Het begon allemaal in 1969, met zijn toenmalige band George Baker Selection en natuurlijk de gouden klassieker Little Green Bag. De rest is geschiedenis. Een oneindig lange rij hits en een stapel edelmetaal, waar een compleet voetbalveld gemakkelijk mee afgedekt zou kunnen worden.<br /> Dit jaar viert George Baker (pseudoniem van Hans Bouwens) zijn zeventigste verjaardag en zijn 45-jarig jubileum als artiest. Hij doet dat met een splinternieuw album, dat de bijna vanzelfsprekende titel Seventy zal dragen en waarvoor hij alle songs wederom zelf heeft geschreven.

Bij aankoop van dit product ontvangt u 4 spaarpunt(en)!

Meer informatie
Release Datum 7 nov. 2014
EAN 8718456021860
Gegevensdrager 2CD
Artiesten George Baker
Genre Pop
Tracklist

CD 1
Let The Sun Shine (In Your Heart)
Love Is A Light
Sail Away
Old Chevy
When The Night Is Young
Thinking Of You
The Weight
Mama’s Eyes
My Destiny
To Live For Your Love
Bella Canzone
Riders In The Wind
Around And Around
Little Green Bag 2014 (met Douwe Bob)

CD 2 BONUS LIVE
Morning Sky
Fly Away Little Paraquayo
Baby Blue
Seagull
Fisherman
Una Paloma Blanca

George Baker - Seventy - 2CD


George Baker is één van de hele grote iconen in de Nederlandse muziekwereld. Als liedjesschrijver was hij verantwoordelijk voor meer dan 600 nummers en er zijn ruim 30 miljoen platen van hem verkocht.
Het begon allemaal in 1969, met zijn toenmalige band George Baker Selection en natuurlijk de gouden klassieker Little Green Bag. De rest is geschiedenis. Een oneindig lange rij hits en een stapel edelmetaal, waar een compleet voetbalveld gemakkelijk mee afgedekt zou kunnen worden.
Dit jaar viert George Baker (pseudoniem van Hans Bouwens) zijn zeventigste verjaardag en zijn 45-jarig jubileum als artiest. Hij doet dat met een splinternieuw album, dat de bijna vanzelfsprekende titel Seventy zal dragen en waarvoor hij alle songs wederom zelf heeft geschreven. Het album komt op 7 november uit en zal op 17 oktober worden voorafgegaan door de single Around and Around. Misschien niet de meest typische George Baker song van het album, maar wel heel aanstekelijk en bovendien zeer toepasselijk voor het gevoel dat George heeft in deze periode van zijn bestaan als artiest en als mens.
Als cadeau van de jarige voor zijn vele trouwe fans, zit bij het album een gratis cd met zes nummers uit zijn gigantische catalogus, die een paar jaar geleden live zijn opgenomen voor Radio 5 met het New Symphonic Orchestra.
Ook Little Green Bag keert terug op het album (als bonustrack). George nam dit nummer eerder dit jaar opnieuw namelijk op met de jonge, zeer talentvolle Douwe Bob in het kader van een actie voor Cordaid mensen in nood. Deze samenwerking klonk zo goed, dat George het graag wilde toevoegen aan dit nieuwe album.
 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:George Baker - Seventy - 2CD
Uw waardering