Hidden - Forstfodd - Seizoen 1 - 2DVD

€ 23,95
Direct leverbaar
Artikelnr
LUMN1156

Nieuwe Zweedse thrillerserie naar de bestseller Förstfödd van Filip Alexanderson, met August Wittgenstein (Das Boot) en voormalig Bondgirl Izabella Scorupco (Goldeneye).
Niets en niemand is wat het lijkt in Hidden, waar duistere geheimen, wisselende identiteiten en bovennatuurlijke krachten met elkaar botsen in hedendaags Stockholm.

Bij aankoop van dit product ontvangt u 10 spaarpunt(en)!

Meer informatie
Release Datum 16 apr. 2019
EAN 5407003481563
Gegevensdrager 2DVD
Series Hidden - Lumiere
Genre(s) Crime, Detective
Film/serie Serie
Speelduur 8 x 45 minuten
Taal Zweeds
Ondertitels Nederlands
Audio 2.0 Dolby Digital
Kijkwijzer Vanaf 12, Angst, Grof taalgebruik, Geweld

Nieuwe Zweedse thrillerserie naar de bestseller Förstfödd van Filip Alexanderson, met August Wittgenstein (Das Boot) en voormalig Bondgirl Izabella Scorupco (Goldeneye). Niets en niemand is wat het lijkt in Hidden, waar duistere geheimen, wisselende identiteiten en bovennatuurlijke krachten met elkaar botsen in hedendaags Stockholm. Op een bouwplaats waar hij bijklust om zijn zieke moeder financieel te ondersteunen, krijgt rechtenstudent Jonas een ernstig ongeluk. Hoewel hij dood wordt verklaard, ontdekt hij dat hij zichzelf weer tot leven kan wekken. Vanaf dat moment staat zijn leven op zijn kop. Er wordt op hem gejaagd en hij is gedwongen onder te duiken in de schaduwwereld van Stockholm, waar meer wezens met bovennatuurlijke krachten ronddolen, the hidden. Vivecka Eldh is een voormalig bokskampioene die zich over the hidden ontfermt. Zij helpt de politie en de sociale dienst bij het onderzoek naar een reeks rituele moorden in de schaduwwereld en steunt diegenen die hun bijzondere gaven net hebben ontdekt.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hidden - Forstfodd - Seizoen 1 - 2DVD
Uw waardering