Homeground - Seizoen 2 - 2DVD

€ 23,95
Direct leverbaar
Artikelnr
LUM N1169

Terwijl het eerste seizoen van Home Ground draaide om een vrouw die een plaats moest veroveren in een mannenwereld, gaat het tweede seizoen over de opstand van de mannen tegen de nieuwe realiteit van een vrouwelijke leiding.

Varg verliest zijn geldschieter, waardoor de club op de rand van een faillissement belandt. Wanneer de financiële problemen het team van binnenuit dreigen te verscheuren, meldt zich met Petra Nagelsmidt een nieuwe eigenaar. De reddende engel zorgt echter voor nieuwe onrust als zij Helena en Espen tegen elkaar uitspeelt. Een strijd die maar één winnaar kan opleveren. Gedurende het seizoen verzetten de mannen zich steeds meer tegen de vrouwen die de leiding in handen hebben. Espen gaat het gevecht aan met Helena en Petra terwijl hij zich langzaam verzoent met zijn seksualiteit; Adrian probeert zich te bevrijden van zijn loyaliteit aan zijn coach en haar dochter Camilla; en Michael, die een toekomst zonder voetbal tegemoet gaat, sleept uit wanhoop om zijn gezin te verliezen zijn vrouw voor de rechter.

Bij aankoop van dit product ontvangt u 10 spaarpunt(en)!

Meer informatie
Release Datum 20 aug. 2019
EAN 5407003481693
Gegevensdrager 2DVD
Artiesten TV Serie
Series Homeground
Genre(s) Drama
Film/serie Serie
Speelduur 8 x 50 minuten
Taal Noors
Ondertitels Nederlands
Audio 5.1 Dolby Digital
Kijkwijzer Vanaf 12
Varg verliest zijn geldschieter, waardoor de club op de rand van een faillissement belandt. Wanneer de financiële problemen het team van binnenuit dreigen te verscheuren, meldt zich met Petra Nagelsmidt een nieuwe eigenaar. De reddende engel zorgt echter voor nieuwe onrust als zij Helena en Espen tegen elkaar uitspeelt. Een strijd die maar één winnaar kan opleveren. Gedurende het seizoen verzetten de mannen zich steeds meer tegen de vrouwen die de leiding in handen hebben. Espen gaat het gevecht aan met Helena en Petra terwijl hij zich langzaam verzoent met zijn seksualiteit; Adrian probeert zich te bevrijden van zijn loyaliteit aan zijn coach en haar dochter Camilla; en Michael, die een toekomst zonder voetbal tegemoet gaat, sleept uit wanhoop om zijn gezin te verliezen zijn vrouw voor de rechter. Terwijl het eerste seizoen van Home Ground draaide om een vrouw die een plaats moest veroveren in een mannenwereld, gaat het tweede seizoen over de opstand van de mannen tegen de nieuwe realiteit van een vrouwelijke leiding.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Homeground - Seizoen 2 - 2DVD
Uw waardering