Vragen? App ons op 06-23875536 - Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur
(alleen appen, bellen kunt u doen via 0522-471254)

 

Jett Rebel - Pre-Apocalypse Party Playlist - CD

€ 14,99
Direct leverbaar
Artikelnr
0190296778858
Het album "Pre-Apocalypse Party Playlist" van Jett Rebel met als eerste track "Love Right Now".

Bij aankoop van dit product ontvangt u 6 spaarpunt(en)!

Meer informatie
Release Datum 20 aug. 2021
EAN 0190296778858
Gegevensdrager CD
Artiesten Jett Rebel
Genre Pop

Het album "Pre-Apocalypse Party Playlist" van Jett Rebel met als eerste track "Love Right Now".

Jelte Steven Tuinstra, ook wel beter bekend als Jett Rebel, is een Nederlandse singer-songwriter & componist. Jett Rebel is een solo-artiest, maar speelt live in verschillende band formaties. In Nederland staat hij bekend om zijn kleurrijke persoonlijkheid in de Nederlandse muziekscene. Met zijn nummers "Louise", "Do You Love Me at All" & "It's Real" heeft hij Nederland weten te veroveren.

"Dit is de plaat die je draait op het feestje de avond voordat de wereld vergaat. En op dat feest zijn alle meningen vertegenwoordigd.' Dus de mensen die zeggen: laten we nu maar gewoon feesten. Maar ook de mensen die proberen er nog iets aan te doen. Iedereen lacht, iedereen voelt zich goed en danst, maar er wordt stiekem ook een klepje in hun hoofd opengezet, waardoor ze denken: ja, inderdaad: we do need a little bit of love right now."- Jett Rebel

Jett Rebel bracht het nummer 'Love Right Now' uit, de eerste single van het album en tevens zijn eerste nieuwe track in drie jaar tijd. Het nummer is een funky track die hij in zijn auto schreef waarna hij gelijk doorreed naar de studio om het nummer op te nemen. Bekijk hieronder de videoclip die vandaag is uitgekomen. De clip is geregisseerd door Giancarlo Sanchez, die eerder een Gouden Kalf won en de hit serie Mocro Maffia regisseerde.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jett Rebel - Pre-Apocalypse Party Playlist - CD
Uw waardering