Luc van Meeuwen - Ik Laat Je Gaan - CD

Luc van Meeuwen - Ik Laat Je Gaan - CD

Luc van Meeuwen - Echte Vrienden - CD

<hr />
<p>De uit Meeuwen afkomstige jonge zanger Luc&nbsp; van Meeuwen,&nbsp; timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Luc verovert&nbsp; meer en meer een vaste plaats in de galerij van nationale en internationale grootheden in showbizzland .
Het kon dan ook bijna niet anders dan dat het nieuwe album, met 15 nieuwe songs , de titel 'ECHTE VRIENDEN' meekrijgt.&nbsp;</p> 

€ 14,95
Direct leverbaar
Artikelnr
CD20810

Bij aankoop van dit product ontvangt u 6 spaarpunt(en)!

Artiesten Luc van Meeuwen
Gegevensdrager CD
Genre Nederlandstalig
EAN 8718456069077
Release datum 28-08-2018
Tracklist Een nacht met jouw in het paradijs 
Echte Vrienden 
Blauwe Horizon 
Een lied voor jouw (Ode aan Mieke) 
Volle Maan, Een Sterrenhemel (duet Met Mieke) 
Kijk Ik Naar De Jaren
Weg Met Alle Pijn
Blinde Passagier 
Laat Me Even Kind Zijn
Ave Maria, Klinkt Zo Zacht 
Bobbejaan Schoepen Medley 
Als iemand zegt, ik hou van jou 
Jouw allerlaatste reis 
 

Luc van Meeuwen - Echte Vrienden - CD


De uit Meeuwen afkomstige jonge zanger Luc  van Meeuwen,  timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Luc verovert  meer en meer een vaste plaats in de galerij van nationale en internationale grootheden in showbizzland . In België wordt de zanger op handen gedragen maar ook in het buurland Nederland valt hem steeds meer waardering ten deel.
Luc van Meeuwen heeft  een agenda om U tegen te zeggen, bijna dagelijks is hij wel ergens op de Belgische en Nederlandse podia te vinden.
Met zangeres Mieke wist hij al een paar grote hits op zijn naam te zetten waarvan ‘Samen kunnen we de wereld aan en’ Mooie Dromen', het klinkende bewijs  zijn.  Onlangs dook hij de studio in om een compleet nieuw solo album op te nemen.
De single 'Echte Vrienden' is de voorloper van dit spiksplinternieuwe album. En zie, opnieuw een schot in de roos . Inmiddels staat de single hooggenoteerd in de Vlaamse Ultratop top 50. Op de site van de Vlaamse top 50 wordt Luc'zeer terecht de zanger van het betere Belgische levenslied genoemd, iets wat als een groot compliment mag worden opgevat. Het kon dan ook bijna niet anders dan dat het nieuwe album, met 15 nieuwe songs , de titel 'ECHTE VRIENDEN' meekrijgt. 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Luc van Meeuwen - Echte Vrienden - CD
Uw waardering