Mirusia - From The Heart - CD

€ 12,95
Tijdelijk niet leverbaar
Artikelnr
CD18632
Meer informatie
Release Datum 3 mrt. 2017
EAN 8718456049161
Gegevensdrager CD
Artiesten Mirusia
Tracklist
From the Heart 
Journey 
Besame Mucho 
Within My Heart
Geef Mij Je Angst 
Love is a Gift - With Lachlan Gillespie (The Wiggles)
La Vergine Degli Angeli 
Unusual Way 
You Raise Me Up - With Carmen Monarcha 
I Could Have Danced All Night 
He Was Beautiful 
Memory 
Als Jij Niet Van Mij Houdt

Mirusia - From The Heart - CD


Al eerder bewees de stersopraan Mirusia, dat zij met haar magistrale stemgeluid op een zeer breed muzikaal terrein kan opereren. Zij excelleert in populair klassieke werken, maar tevens in repertoire uit musicals, de popmuziek en de filmwereld. Ook voor haar nieuwe album From The Heart heeft zij gekozen voor zeer gevarieerd materiaal.
Natuurlijk kent iedereen haar van de vele optredens als zangeres bij André Rieu en diens Johann Strauss Orkest. Met hen schittert zij nu al bijna 10 jaar lang op alle grote internationale podia. De in Australië uit Nederlandse ouders geboren Mirusia heeft daarnaast solocarrière opgebouwd. Ze heeft een aantal succesvolle cd’s en dvd’s op haar naam staan en treedt op met een eigen theatershow.
De titel From The Heart is toepasselijk. Luister naar recht-uit-het-hart vertolkte songs als I Could Have Danced All Night, Memory (uit Cats), Besame Mucho, de Hazesklassieker Geef Mij Je Angst, Als Jij Niet van Mij Houdt (een nummer van Boudewijn de Groot) en het duet You Raise Me Up (met vriendin Carmen Monarcha, sopraan uit Brazilië en eveneens bekend van het orkest van André Rieu).

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mirusia - From The Heart - CD
Uw waardering