CORONA UPDATE
Aangepaste openingstijden. Winkel alleen op zaterdag geopend (9.00 - 17:00) met in achtneming van de RIVM- maatregelen.
Uw online bestelling wordt gewoon iedere werkdag verstuurd!

Monika Martin - Fur Immer - CD

€ 19,95
Direct leverbaar
Artikelnr
CD20305

Monika Martin - Fur Immer - CD

Bij aankoop van dit product ontvangt u 8 spaarpunt(en)!

Meer informatie
Release Datum 11 mei 2018
EAN 4053804310932
Gegevensdrager CD
Artiesten Monika Martin
Genre Schlager
Tracklist

Das Gefühl
Ich tanze
Vor Liebe blind
Zuerst kommt Mama
Unschuldslächeln
In deinem Zimmer brennt noch Licht
Ein Meer von Träumen
Mein Verlangen
Wir sind immer noch da
Mehr als ein Freund
Ich bin da für dich
Tanz im Wind
Hinter jedem Fenster

Monika Martin - Fur Immer - CD


‘Für immer’ is het nieuwe album van de Oostenrijkse zangeres Monika Martin. In 2015 sloeg ze muzikaal een nieuwe weg in met de CD ‘Mit Dir’, waarop niet alleen vrolijke liedjes zijn te vinden maar ook moeilijkere thema’s niet uit de weg worden gegaan. Die lijn wordt doorgezet op deze nieuwe plaat, waar ze anderhalf jaar hard aan heeft gewerkt. “Ik heb altijd een heel duidelijk beeld voor ogen hoe het moet gaan klinken, en daar heb ik consequent op ingezet”, aldus Monika, die het opnameproces en de productie van haar platen zelf in handen houdt. 

“Ik werk voornamelijk op gevoel en het team waarmee ik werk heeft zijn technische kennis. Dat vult elkaar heel goed aan”, aldus de 56-jarige zangeres. Ze citeert wat dat betreft de Franse filosoof Joseph de Maistre: ‘Het verstand kan slechts spreken, de liefde kan ook zingen.’ Ook de titel van het album is terug te voeren op haar samenwerking met muzikanten, achtergrondzangers en technici. Monika is namelijk naar eigen zeggen heel trouw en werkt al sinds het begin van haar carrière met dezelfde groep mensen. En dat heeft haar geen windeieren gelegd. 

Al meer dan twintig jaar staat Monika Martin nu op de bühne. Nadat ze in 1996 doorbrak met het romantische liedje ‘La Luna Blu’ (inmiddels een evergreen in het schlagergenre) ontwikkelde ze zich tot een zelfbewuste artiest, die haar muziek grotendeels zelf schrijft en ook verder de touwtjes strak in handen heeft. Het leverde haar uitverkochte concerten, gouden platen en talloze fans op. Niet in het laatst omdat Monika haar muziek altijd verder is blijven ontwikkelen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Monika Martin - Fur Immer - CD
Uw waardering