Prince - Ultimate Rave - CD+DVD

Prince - Ultimate Rave - CD+DVD

Prince - Originals - CD

The Prince Estate ‘Originals’, een 15 nummers tellend album met 14 nooit eerder uitgebrachte tracks die de onmisbare rol van Prince in de carrière van andere artiesten uitlicht. De nummers werden geselecteerd door Troy Carter, namens The Prince Estate, en JAY-Z. Prince zal altijd herinnerd worden als een uitzonderlijk performer, een fenomenaal hitschrijver en een revolutionair artiest. Maar naast de lange tijd die hij gedurende zijn 40-jarige carrière in de spotlights doorbracht, werkte Prince ook achter de schermen onuitputbaar verder als een mentor voor beginnende artiesten en pende hij nummers neer voor opkomend talent waar hij in geloofde.
€ 17,95
Direct leverbaar
Artikelnr
0603497851782

Bij aankoop van dit product ontvangt u 7 spaarpunt(en)!

Artiesten Prince
Gegevensdrager CD
Genre Pop
EAN 0603497851782
Release datum 21-06-2019
Tracklist

Sex Shooter
Jungle Love
Manic Monday
Noon Rendezvous
Make-Up
100 Mph
You're My Love
Holly Rock
Glamorous Life
Gigolos Get Lonely Too
Love... Thy Will Be Done
Dear Michaelangelo
Wouldn't You Love to Love Me?
Nothing Compares 2 U

The Prince Estate ‘Originals’, een 15 nummers tellend album met 14 nooit eerder uitgebrachte tracks die de onmisbare rol van Prince in de carrière van andere artiesten uitlicht. De nummers werden geselecteerd door Troy Carter, namens The Prince Estate, en JAY-Z.
Prince zal altijd herinnerd worden als een uitzonderlijk performer, een fenomenaal hitschrijver en een revolutionair artiest. Maar naast de lange tijd die hij gedurende zijn 40-jarige carrière in de spotlights doorbracht, werkte Prince ook achter de schermen onuitputbaar verder als een mentor voor beginnende artiesten en pende hij nummers neer voor opkomend talent waar hij in geloofde.

Verschillende van de iconische nummers op ‘Originals’ waren destijds grote hits voor de artiesten die ze uitbrachten. Sheila E.’s “The Glamorous Life” bijvoorbeeld haalde de eerste plaats in de dance charts in 1984, en het enorme success van ‘Manic Monday’ zorgde voor een 2de plaats in de pop charts voor zowel de single als het bijhorende album. Het album bevat eveneens Prince’s meesterlijke versie van ‘Nothing Compares 2 U’ uit 1984, die in 2018 als alleenstaande single werd uitgebracht.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Prince - Originals - CD
Uw waardering