Sammy Moore - Mijn Eigen Weg - CD

€ 15,95
Direct leverbaar
Artikelnr
0607893MOH

De mooiste liedjes van Sammy heeft hij nu verzameld op het nieuwe album ‘Mijn eigen weg’. Naast de hits ‘Hou me vast’ en ‘La Fiesta’ vinden de fans van Sammy op deze CD ook heel wat nieuw materiaal, waaronder de single ‘Juf Sarah’, ‘Ga je mee’ en vele andere.

Bij aankoop van dit product ontvangt u 6 spaarpunt(en)!

Meer informatie
Release Datum 7 dec. 2018
EAN 8718456078932
Gegevensdrager 1CD
Artiesten Sammy Moore
Genre Nederlandstalig
Tracklist

Zaterdagavond
Juf Sarah
Hou me vast
Ga je mee
Papa
Feest in Vlaanderen
La fiesta
Ik wil je
Doe niet zo sexy
De vluchteling
Samen zijn
Afscheid

Sammy Moore besloot pas op latere leeftijd om zijn grote droom waar te maken en zanger te worden. Daarin is de sympathieke artiest uit Rotselaar inmiddels helemaal in geslaagd. In vier jaar tijd is Sammy uitgegroeid tot een populaire en veel geboekte zanger, die met grote regelmaat in de hitparade te vinden is.


Ook muzikaal al een hele weg afgelegd en inmiddels is de mix van ambiance nummers en gevoelige ballades met teksten die uit het leven gegrepen zijn het handelsmerk van deze artiest geworden. De mooiste liedjes van Sammy heeft hij nu verzameld op het nieuwe album ‘Mijn eigen weg’. Naast de hits ‘Hou me vast’ en ‘La Fiesta’ vinden de fans van Sammy op deze CD ook heel wat nieuw materiaal, waaronder de single ‘Juf Sarah’, ‘Ga je mee’ en vele andere.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sammy Moore - Mijn Eigen Weg - CD
Uw waardering