Guido's Orchestra - Live in Kerkrade - DVD

Guido's Orchestra - Live in Kerkrade - DVD

The Maestro & The European Poporchestra - Maestro Of Music - CD

The Maestro & The European Poporchestra - Maestro Of Music - CD

The Maestro & The European Poporchestra - Live in Concert - CD

Een splinternieuwe act met een debuutalbum? Nee, dat is niet het geval. We hebben hier te maken met het welbekende Guido’s Orchestra. De energieke dirigent en vioolsolist Guido Dieteren heeft namelijk besloten tot een naamsverandering.

Het eerste album waarop deze artiestennaam zal prijken is ‘Live In Concert’. Hierop staan bijzonder fraaie live opnamen van het Live In Kerkrade concert (Guido’s Orchestra in 2016). In een aantal daarvan excelleert vocaliste Wendy Kokkelkoren en in een aantal songs horen we popzanger Roy Verbeek. Samen stelen zij de show met het indrukwekkende Barcelona. Als ‘extra’s’ bevat het album opnamen die gemaakt zijn voor het recente Wereld Muziek Concours, dat dit jaar in Kerkrade plaats vond.</p>

€ 12,95
Direct leverbaar
Artikelnr
CD19662

Bij aankoop van dit product ontvangt u 5 spaarpunt(en)!

Artiesten Guido`s Orchestra
Gegevensdrager CD
Genre Koor - Orkest
EAN 8718456066472
Release datum 03-11-2017
Tracklist Pirates (Remix Van Heerlen 2007 Live Concert Red Passion)                  
Gabriellas Sång Met Wendy Kokkelkoren
Colourful Clouds Chasing The Moon
Wmc (Studio Opname Van Ouverture Wereld Muziek Concours Juli 2017)
Habanera Met Wendy Kokkelkoren
Barcelona Met Wendy Kokkelkoren En Roy Verbeek
Irgendwie Irgendwo Irgendwann
Sorry  Met Hans Van Wingerden                                            
Diva Met Wendy Kokkelkoren
Lily Was Here Met Greg Torunski En Leo Sienot     
Ik Leef Niet Meer Voor Jou (Incl. Intro) Met Roy Verbeek
Atemlos (Remix)             
 

The Maestro & The European Poporchestra - Live in Concert - CD


Een splinternieuwe act met een debuutalbum? Nee, dat is niet het geval. We hebben hier te maken met het welbekende Guido’s Orchestra. De energieke dirigent en vioolsolist Guido Dieteren heeft namelijk besloten tot een naamsverandering. Logisch, wanneer men bedenkt dat Guido en zijn orkest steeds meer wereldwijd opereren en in de wetenschap dat de internationale agenda steeds drukker wordt. Dan maakt ‘European Poporchestra’ meteen een stuk duidelijker welk muziekgenre de boventoon voert en waar het orkest vandaan komt. Ook ‘The Maestro’ komt niet uit de lucht vallen. Guido zelf werd feitelijk altijd al als ‘The Maestro’ van het orkest gezien en als zodanig aangesproken. Bovendien heeft hij met het orkest al twee keer een muzikale hoofdrol vervult in commercials voor ‘The Maestro Burger’ van McDonald's. Vandaar!
Komende oktober zullen Guido en zijn orkest voor de  laatste keer onder de naam Guido’s Orchestra acteren bij de Symphonica in Rosso concerten met Simply Red (eind oktober 2017), daarna zullen Guido en zijn orkest voortaan door het leven gaan als THE MAESTRO & The European Poporchestra.
Het eerste album waarop deze artiestennaam zal prijken is ‘Live In Concert’. Hierop staan bijzonder fraaie live opnamen van het Live In Kerkrade concert (Guido’s Orchestra in 2016). In een aantal daarvan excelleert vocaliste Wendy Kokkelkoren en in een aantal songs horen we popzanger Roy Verbeek. Samen stelen zij de show met het indrukwekkende Barcelona. Als ‘extra’s’ bevat het album opnamen die gemaakt zijn voor het recente Wereld Muziek Concours, dat dit jaar in Kerkrade plaats vond.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:The Maestro & The European Poporchestra - Live in Concert - CD
Uw waardering