De winkel is weer zonder afspraak te bezoeken volgens de RIVM-maatregelen -  Uw bestelling wordt iedere werkdag verstuurd!

 
Vragen over uw bestelling of een bestelling plaatsen en afhalen bij de winkel, app ons op 06-23875536 - Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

The Maestro & The European Poporchestra - Live in Concert - CD

€ 12,95
Direct leverbaar
Artikelnr
CD19662

Een splinternieuwe act met een debuutalbum? Nee, dat is niet het geval. We hebben hier te maken met het welbekende Guido’s Orchestra. De energieke dirigent en vioolsolist Guido Dieteren heeft namelijk besloten tot een naamsverandering.

Het eerste album waarop deze artiestennaam zal prijken is ‘Live In Concert’. Hierop staan bijzonder fraaie live opnamen van het Live In Kerkrade concert (Guido’s Orchestra in 2016). In een aantal daarvan excelleert vocaliste Wendy Kokkelkoren en in een aantal songs horen we popzanger Roy Verbeek. Samen stelen zij de show met het indrukwekkende Barcelona. Als ‘extra’s’ bevat het album opnamen die gemaakt zijn voor het recente Wereld Muziek Concours, dat dit jaar in Kerkrade plaats vond.</p>

Bij aankoop van dit product ontvangt u 5 spaarpunt(en)!

Meer informatie
Release Datum 3 nov. 2017
EAN 8718456066472
Gegevensdrager CD
Artiesten Guido`s Orchestra
Genre Koor - Orkest
Tracklist
Pirates (Remix Van Heerlen 2007 Live Concert Red Passion)                  
Gabriellas Sång Met Wendy Kokkelkoren
Colourful Clouds Chasing The Moon
Wmc (Studio Opname Van Ouverture Wereld Muziek Concours Juli 2017)
Habanera Met Wendy Kokkelkoren
Barcelona Met Wendy Kokkelkoren En Roy Verbeek
Irgendwie Irgendwo Irgendwann
Sorry  Met Hans Van Wingerden                                            
Diva Met Wendy Kokkelkoren
Lily Was Here Met Greg Torunski En Leo Sienot     
Ik Leef Niet Meer Voor Jou (Incl. Intro) Met Roy Verbeek
Atemlos (Remix)             
 

The Maestro & The European Poporchestra - Live in Concert - CD


Een splinternieuwe act met een debuutalbum? Nee, dat is niet het geval. We hebben hier te maken met het welbekende Guido’s Orchestra. De energieke dirigent en vioolsolist Guido Dieteren heeft namelijk besloten tot een naamsverandering. Logisch, wanneer men bedenkt dat Guido en zijn orkest steeds meer wereldwijd opereren en in de wetenschap dat de internationale agenda steeds drukker wordt. Dan maakt ‘European Poporchestra’ meteen een stuk duidelijker welk muziekgenre de boventoon voert en waar het orkest vandaan komt. Ook ‘The Maestro’ komt niet uit de lucht vallen. Guido zelf werd feitelijk altijd al als ‘The Maestro’ van het orkest gezien en als zodanig aangesproken. Bovendien heeft hij met het orkest al twee keer een muzikale hoofdrol vervult in commercials voor ‘The Maestro Burger’ van McDonald's. Vandaar!
Komende oktober zullen Guido en zijn orkest voor de  laatste keer onder de naam Guido’s Orchestra acteren bij de Symphonica in Rosso concerten met Simply Red (eind oktober 2017), daarna zullen Guido en zijn orkest voortaan door het leven gaan als THE MAESTRO & The European Poporchestra.
Het eerste album waarop deze artiestennaam zal prijken is ‘Live In Concert’. Hierop staan bijzonder fraaie live opnamen van het Live In Kerkrade concert (Guido’s Orchestra in 2016). In een aantal daarvan excelleert vocaliste Wendy Kokkelkoren en in een aantal songs horen we popzanger Roy Verbeek. Samen stelen zij de show met het indrukwekkende Barcelona. Als ‘extra’s’ bevat het album opnamen die gemaakt zijn voor het recente Wereld Muziek Concours, dat dit jaar in Kerkrade plaats vond.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:The Maestro & The European Poporchestra - Live in Concert - CD
Uw waardering