Ancora - Voorbij De Horizon - CD+DVD

Aanbiedingsprijs € 9,95 Normale prijs € 15,95
Direct leverbaar
Artikelnr
CDDVD15560

Bijna twee jaar geleden verraste de groep ANCORA iedereen door met hun debuutalbum Vrij Als De Wind vanuit het niets op nummer één binnen te komen van de GFK Album Top 100.
Ancora ziet kans om uniek te blijven, want het nieuwe album Voorbij De Horizon wordt eveneens vergezeld van een dvd met daarop videoclips van alle nummers. Qua sound is er aan de succes-formule van Ancora vrijwel niet gesleuteld. De basis is ongewijzigd: een hedendaagse, aanstekelijke mix van Shanty, Irish folk en pop.

Bij aankoop van dit product ontvangt u 4 spaarpunt(en)!

Meer informatie
Release Datum 29 mei 2015
EAN 8717472642417
Gegevensdrager CD+DVD
Artiesten Ancora
Genre Nederlandstalig
Tracklist
CD+DVD Tracklist
Word zeeman
Hoog in het noorden 
Thuis zijn 
De Gouden eeuw
Lieve Lorelei 
Het dorp waar ik zo van hou
Vaar op je eigen kompas 
God moet een zeeman zijn 
De koningin van het water en de wind 
De Ierse pub 
Zoals ooit bij ons 
Ze kwamen over ze

Ancora - Voorbij De Horizon - CD+DVD 


Bijna twee jaar geleden verraste de groep ANCORA iedereen door met hun debuutalbum Vrij Als De Wind vanuit het niets op nummer één binnen te komen van de GFK Album Top 100.
Ancora ziet kans om uniek te blijven, want het nieuwe album Voorbij De Horizon wordt eveneens vergezeld van een dvd met daarop videoclips van alle nummers. Qua sound is er aan de succes-formule van Ancora vrijwel niet gesleuteld. De basis is ongewijzigd: een hedendaagse, aanstekelijke mix van Shanty, Irish folk en pop. De productie was opnieuw in de vertrouwde handen van Edwin van Hoevelaak. Ook heeft Ancora met succes weer een beroep kunnen doen op Jan Keizer. De voormalige frontman van BZN leverde – samen met zijn zoon Louis - weer een groot aantal van de teksten. Uit het voorgaande blijkt dat Ancora koersvast is, maar dat betekent niet dat ze ook exact dezelfde koers volgen. Niet voor niets heet het album Voorbij De Horizon. Muzikaal nemen ze dat in een aantal nummers letterlijk door meer op pop gerichte zijsprongen. Ancora bestaat uit de zangers Patrick Jongschaap, Martin Dams en Harm Wolters.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ancora - Voorbij De Horizon - CD+DVD
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!